Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Shinobi  3DS

Shinobi 3DS

3DS
Label: SEGA (Console)
Releasedatum: 11-11-2011
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 33,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Shinobi, dat is ontwikkeld door Griptonite Games, is de langverwachte terugkeer van deze geliefde serie, inclusief de klassieke zijwaarts scrollende actie die spelers vanaf het origineel al meteen wist te bekoren. Shinobi, dat in september 2011 in de winkel ligt, introduceert diverse gave nieuwe functies, zoals StreetPass? en een groot aantal trofee?n en uitdagingen die je vrij kunt spelen.

?Fans vragen al jaren om een nieuwe Shinobi?, aldus Gary Knight, Senior Vice President of Marketing van SEGA West. ?Met Shinobi op de Nintendo 3DS kunnen we hun wens vervullen en deze legendarische serie naar het volgende niveau tillen.?

Shinobi vertelt het verhaal van Jiro Musashi, de leider van de Oboro-clan en de vader van Joe Musashi, de held uit de eerste delen van Shinobi. Spelers worden een echte ninjalegende door een gloednieuw combosysteem te leren waarbij ze moeten schakelen tussen contactgevechten, afstandsgevechten en acrobatische aanvallen. Ze moeten ook vertrouwen op de ninjamagie van Jiro om het pleit in hun voordeel te beslechten en uit moeilijke situaties te komen.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania