Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Virtua Tennis 4  (DVD-Rom)

Virtua Tennis 4 (DVD-Rom)

PC
Label: SEGA
Releasedatum: 15-8-2011
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 21,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De beste spelers van de wereld zijn terug, samen met de spannendste en meest veelbelovende rivalen. Een sterrencast van 19 spelers met onder andere Nadal, Federer, Murray, Sjarapova, Wozniacki en Williams.

De tennisroem wacht:

Door de volledig nieuwe World Tour wordt de VT-carri?remodus helemaal 'RPG'. Elk besluit be?nvloedt de carri?re van een speler, waardoor geen loopbaan ooit hetzelfde zal zijn. Dit moet de replay value verbeteren en zorgt er ook voor dat je buiten de baan bekend raakt.

Een echte online hub voor onze community:

Het nieuwe online centrum biedt de eerste boeiende online tenniservaring ter wereld. Het matchmakingsysteem, dat is ontwikkeld met de populaire technologie van Virtua Fighter 5, belooft spannendere games, en online toernooien moeten leiden tot de kroning van de ultieme Virtua Tennis-kampioen.

Beleef de emoties:

Een gloednieuwe baanfunctie zorgt voor betere wedstrijden. Bouw tijdens een wedstrijd de Match Momentum-meter op en voel hoe je steeds meer in vorm raakt en steeds meer vertrouwen krijgt, om uiteindelijk ballen te slaan waar stervelingen alleen maar van kunnen dromen.

Maakt minigames weer leuk:

De VT-minigames breken met het verleden, bevatten nieuwe weersomstandigheden en concentreren zich daadwerkelijk op multiplayeractie, zodat spelers een echte alternatieve modus krijgen waarin ze zowel met meerdere spelers als online kunnen spelen.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania