Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Company of Heroes, Anthology  (DVD-Rom)

Company of Heroes, Anthology (DVD-Rom)

PC
Label: MSL
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 11,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Company of Heroes, Anthology is een bundel van alles wat de uiterst populaire Company of Heroes serie te bieden heeft. Dit betekent dat Company of Heroes ?n de twee uitbreidingen (Opposing Fronts & Tales of Valor) in Company of Heroes, Anthology verwerkt zitten.

Company of Heroes heeft meerdere prijzen gewonnen en wordt gezien als ??n van de betere strategiegames van de laatste jaren. Het spel plaatst jou midden op het slagveld van de Tweede Wereldoorlog. Je moet geen basis bouwen, maar juist met een beperkte hoeveelheid soldaten en voertuigen proberen de missie tot een goed einde te brengen. Company of Heroes begint op de D-Day invatie bij Normandi? waarbij jij als gamer je troepen aanstuurt om de Duitsers te verslaan. Dit is ??n van de meest heftige oorlogsslagen ooit, en dat komt goed naarvoren in het spektakel dat Company of Heroes met zich meebrengt.

De eerste uitbreiding heet Opposing Fronts. Je speelt deze keer als de Duitsers. De gamer krijgt het commando over een Duitse panzer elite eenheid wanneer er voor de macht gevochten wordt tijdens Operation Market Garden nabij Arnhem en Nijmegen. Tenslotte. En de laatste uitbreiding, Tales of Valor, zorgt voor drie nieuwe campagnes, gloednieuwe spelmodi voor de multiplayer, extra eenheden om mee te vechten, nieuwe gebieden om te verkennen.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania