Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

2010 FIFA World Cup South Africa  Wii

2010 FIFA World Cup South Africa Wii

WII
Label: Electronic Arts (Console)
Releasedatum: 29-4-2010
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 19,99
GameQ prijs:€ 18,99
Korting:5,00 %
Niet beschikbaar

EA SPORTSTM viert de komst van het grootste sportevenement ter wereld en presenteert de enige offici?le game met exclusieve licenties van de 2010 FIFA World Cup South AfricaTM.

Voel alle emotie en passie die losbarst als de grootste rivalen het tegen elkaar opnemen om de wereldtitel. Jij neemt het op tegen vrienden overal ter wereld en gaat zelf op jacht naar de eindoverwinning van de 2010 FIFA World Cup South AfricaTM. Ga de uitdaging aan om je eigen land via de kwalificatie naar de finale te loodsen, met alle spanning en sensatie van het offici?le toernooi.

Speel voor het eerst een uitgebreide en realistische online versie van de 2010 FIFA World CupTM. Neem het op tegen supporters die uitkomen voor rivaliserende landen. Overleef de groepsfase en de knockoutronden, win de finale en word kampioen van de 2010 FIFA World Cup South AfricaTM. Verdien punten voor jezelf en voor je team, en bewijs dat jouw land het beste is in het speltype Land tegen land2010 FIFA World Cup South AfricaTM van EA SPORTS is een spectaculaire game vol prachtige, realistische details. In de game zitten alle 199 nationale teams die hebben deelgenomen aan de kwalificatie en alle tien de offici?le stadions die in Zuid-Afrika als voetbaltempel gaan fungeren.

Stap het veld op in het shirt van jouw nationale team in Aanvoerder van je land. Speel wedstrijden tegen vrienden om een plaats in de selectie van het eerste team te bemachtigen, aanvoerder te worden en je land de titel te bezorgen in Zuid-Afrika. Scoor de winnende goal in de finale van de FIFA World Cup en vier je doelpunt met een van de vele vreugdedansen die je zelf kunt instellen. Ga jij het kampioenschap winnen en de trofee binnenslepen?

In 2010 FIFA World Cup doorloop je de reis vanaf de kwalificatie naar de eindronde, met verschillende tactieken voor thuis- en uitwedstrijden, specifieke omstandigheden en effecten van spelen op grote hoogte. Door het nieuwe systeem voor strafschoppen beleef je de druk van het moment levensecht en lijkt het alsof je zelf achter de bal staat. In het speltype Coke Zero Kwalificatie kun je beslissende momenten tijdens de kwalificatie opnieuw beleven in een van de zes confederaties en in de 2006 FIFA World Cup. Je kunt online scenario's van de 2010 FIFA World Cup South Africa downloaden en opnieuw spelen. Dit is jouw kans om de geschiedenis te herschrijven.