Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Need for Speed, Nitro  Wii

Need for Speed, Nitro Wii

WII
Label: Electronic Arts (Console)
Releasedatum: 19-11-2009
Taal: -
Delen |
Adviesprijs: € 19,99
GameQ prijs:€ 19,00
Korting:4,95 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Need For Speed, Nitro zet de Need For Speed-serie voort op een wat andere wijze dan spelers van de raceserie gewend zijn. Nitro is namelijk veel spectaculairder opgezet dan andere delen in de serie, wat zich uit in extreme circuits boordevol grote sprongen en mogelijkheden om af te snijden. Ook zijn parkoersen bezaaid met voorwerpen waar tegenaan geknald kan worden.

Om de races te winnen, kunnen spelers een Nitro-boost inzetten om op een cruciaal moment extra snelheid te krijgen. Dit kan niet alleen tijdens de races goed van pas komen, maar ook op momenten dat de politie de speler op de hielen zit. Door een Nitro-boost in te zetten, kan de speler dan aan de dienders ontsnappen en zelfs door wegblokkades scheuren.

Spelers kunnen racen met behulp van de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, maar kunnen er ook voor kiezen een racestuur of Classic Controller te gebruiken. De meer dan dertig offici?le auto?s kunnen allen aangepast worden, zodat iedereen zijn eigen draai kan geven aan zijn favoriete auto. Vervolgens kan er gescheurd worden door vijf steden.




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania