Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Crusty Demons  PS2

Crusty Demons PS2

PS2
Label: Koch Media
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 18,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De Crusty demons zijn een groep van extreme motorcross athleten en de vedetten uit de ?Crusty Demons of Dirt? films. Tijdens een poging om het wereldrecord van de triple back flip te breken voor een groot publiek worden de Crusty Demons onderbroken door de duivel die hen informeert dat ze allen op het punt staan te sterven.

Satan biedt hen de kans om onsterfelijk te worden en hen zo de meest spectaculaire ?beenberekende? crashes uit te voeren zonder enige schade op te lopen. De prijs die de Crusty Demons hiervoor moeten betalen is hun ziel. Omdat ze echt geen keuze hebben, tekenen ze allen en geven zo hun ziel weg.

De duivel biedt hen echter wel de kans om deze terug te winnen en dit door het schadespel te spelen. The Crusty demons moeten de wereld rond reizen en alles vernietigen wat ze tegenkomen en dit tot ze de volledige checklist van de duivel hebben afgewerkt. Het afwerken van deze checlist biedt de Crusty Demon de mogelijkheid om tegen Satan te racen en alleen door hem in zijn eigen game te verslaan zal de Crusty demon zijn ziel terug winnen.

Kenmerken:

- 10-tallen beenbrekende stunts
- 7 wereldlocaties
- Grote verscheidenheid aan voertuigen zoals motors, quads, grasmachines of ijskarren enz
- Beloning voor stunts met meest aantal gebroken benen en bloedverlies
- Verschillende multiplayer modes met onder andere stuntwedtrijden en races tegen de tijd.




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania