Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

PlayStation Vita Console WiFi  PS Vita

PlayStation Vita Console WiFi PS Vita

PSVita
Label: Sony Europe (PS Hardware)
Releasedatum: 22-2-2012
Taal: NL
Delen |
GameQ prijs:€ 289,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

PlayStation Vita is een ongelofelijk apparaat dat de best mogelijke gaming-ervaring biedt, helemaal in combinatie met de sociale netwerkopties die unieke en stimulerende ervaringen bieden,\" aldus Jim Ryan, directeur en CEO van SCEE. \"We zijn blij dat we een draagbaar gamesysteem kunnen lanceren dat verder gaat dan alles wat momenteel beschikbaar is op de markt en dat de compromisloze game-ervaringen biedt waarom consumenten hebben gevraagd.

Het PS Vita-systeem is het nieuwste product in een lange lijn van PlayStation-vernieuwingen op het gebied van verdieping en intensivering van game-ervaringen. Het biedt consumenten nieuwe manieren om volop te genieten van alle spelelementen via een unieke reeks kenmerken, zoals het indrukwekkende OLED-touchscreen aan de voorkant en het achter touchpad, twee analoge joysticks, bewegingssensors en twee camera's.

Op dit moment worden er meer dan 80 games ontwikkeld voor PS Vita, waaronder LittleBigPlanet, WipEout 2048, Resistance: Burning Skies, Uncharted Golden Abyss en niet te vergeten populaire reeksen zoals Assassin's Creed, FIFA en Call of Duty. Het PS Vita-systeem biedt zonder enige twijfel gameplay-ervaringen die door geen enkele andere handheld of mobiel apparaat kunnen worden ge?venaard.

Daarnaast kan PS Vita via de ondersteuning voor Wi-Fi gamers nog uniekere en intensere gameplay-ervaringen bieden. Via de speciale toepassingen Near en Party kunnen gamers verbinding maken en spelen met de wereld om zich heen, inclusief vrienden en andere eigenaars van een PS Vita. Daarnaast ondersteunt PS Vita een gevarieerd aanbod sociale netwerken en communicatiediensten, zoals Facebook, foursquare, Skype en Twitter.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania