Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Birds of Steel  Xbox 360

Birds of Steel Xbox 360

XBOX360
Label: Konami Console
Releasedatum: 31-3-2012
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 39,95
GameQ prijs:€ 39,00
Korting:2,38 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Birds of Steel, ontwikkeld door Gaijin Entertainment, is een adembenemende gevechtssimulator van enige van de meest cruciale veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog. Waaronder de slag bij Midway, Guadalcanal, Coral Sea, de historische aanval op Pearl Harbour, de slag om Malta, het Duitse Roergebied en vele andere gedenkwaardige veldslagen. Spelers kunnen kiezen hoe gedetailleerd zij iedere slag willen beleven en kunnen de keuze maken uit een veelvoud aan single of multiplayer gevechten.

Birds of Steel bevat 20 historische en daarnaast nog een veelvoud aan fictieve missies, van in totaal zes wereldberoemde luchtveldslagen. Spelers kunnen gebruik maken van meer dan honderd verschillende beroemde type vliegtuigen die gebruikt werden door de diverse strijdkrachten. Sommige van deze vliegtuigen zijn zeer geschikt voor bepaalde missies en zijn waarheidsgetrouw nagebootst voor wat betreft de handling, specifieke mogelijkheden en bewapening. De klassieke Spitfire, P-51D Mustangs, alsook de Messerschmidt 109 staan allemaal voor je klaar voor de strijd. Want je kan als speler zelf bepalen of je strijdt met de Geallieerden, de Japanners of de Axis Strijdkrachten.

De game kenmerkt zich door een onvoorstelbaar niveau aan details, waarbij bijvoorbeeld de weersomstandigheden briljant tot leven worden gewekt. Terwijl het specifieke vlieggedrag van de door de strijd gehavende vliegtuigen ook zal veranderen door de aard en de mate van de schade. Tegelijkertijd kan je vanuit allerlei camera standpunten je eigen prestaties bekijken. Zo zijn er een aantal externe en een gevarieerd aantal vanuit de cockpit zelf. De missies zelf worden gepresenteerd in een pre-conflict briefing en spelers kunnen zien wat het effect is van hun
persoonlijke bijdrage aan de loop der dingen. Daarnaast kan je ook nieuwe vliegtuigen vrijspelen nadat je specifieke missies hebt voltooid. Birds of Steel biedt je trouwens ook nog een hele reeks aan verschillende controle systemen, vari?rend van simplistische arcade-style movements, tot in detail nauwkeurige systemen die je de volledige controle over ieder vliegaspect geven.

Birds of Steel bevat ook nog een uitgebreid online gedeelte. Spelers kunnen elkaar ondersteunen in co-op missies aan de zijde van hun vrienden, of deelnemen aan massale multi-player online dogfights om uit te maken wie het luchtruim controleert. Gaijin is op dit moment nog druk doende met de creatie van een aantal onvergetelijke missies voor online gebruikers, met zogenaamde team death matches, co-op strike missions, airfield raids en tournament play. Hiermee zetten ze het luchtruim wijd open voor de meest intense luchtstrijd die er ooit is gevoerd op de PlayStation?3 en Xbox 360 systemen. Squadrons kunnen zelfs hun mooiste momenten monteren zodat je eens flink kunt opscheppen met de waanzinnige luchtcapriolen die je hebt uitgehaald of deze kan delen met je vrienden.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania