Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Tiger Woods PGA Tour 2013  PS3

Tiger Woods PGA Tour 2013 PS3

PS3
Label: Electronic Arts (Console)
Releasedatum: 29-3-2012
Taal: onbekend
Delen |
GameQ prijs:€ 65,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Tiger Woods PGA Tour 13 is een golfgame die voor het eerst in z'n geheel alleen met lichaamsbewegingen bestuurd kan worden. Het spel bevat de bekendste golftoernooien en een speciale spelfunctie gaat in op de hoogtepunten uit de carri?re van de Amerikaanse golfer Tiger Woods.

Wederom maken het Augusta National Golf Club toernooi en het Master toernooi deel uit van de Tiger Woods-golfgame. Het spel kan bestuurd worden met bewegingen en stemcommando's. Dit spel vereist dan ook een Playstation Move-controller.

Verbeter je golftechniek met een natuurgetrouwe besturing van de Move-controller. Een echte golfswing in de game is een echte golfswing in het echt. Deze nauwkeurige registratie zorgt er zelfs voor dat je thuis voor de buis kunt golfen wanneer de echte fairway onbegaanbaar is door de regen.

Spelers kunnen clubs vormen om op die manier eerder toegang te krijgen tot meer toernooien in het spel. In de game komt de spelers 22 beroemde golfers tegen, onder wie Tiger Woods, Rory McIlroy, Rickie Fowler en Bubba Watson.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania