Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Scowcat Simulator

Scowcat Simulator

PC
Label: MSL
Releasedatum: 15-11-2011
Taal: NL
Delen |
GameQ prijs:€ 11,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de hellingen in een enorm skigebied. Elke dag stromen grote massa?s mensen naar de skigebieden en willen zich zo snel mogelijk van de skipistes storten. Maar op het moment dat ze ongemakken tegenkomen klagen de toeristen en komt het geld niet meer binnen.

Onthoud altijd dat het in goede conditie houden van zo?n piste niet zo gemakkelijk is als je zou denken. Aanhoudende sneeuwval, agressieve snowboarders of sterke wind betekenen dat de hellingen langzaam maar zeker onbegaanbaar worden. Daarom moeten jij en je snowcat in beweging blijven.

Bij een dergelijk beroep is de angst voor steile hellingen niet op z?n plaats. Schuif de sneeuw op de juiste manier, druk het samen en zorg ervoor dat de hellingen in goede toestand blijven, de ski?rs zullen je bedanken. Pak de uitdaging aan en maak authentieke en steile hellingen of passages voor de skilift klaar met uw snowcat. Ervaar een realistische wintersfeer, verschuivingen van dag / nacht en verschillende weerseffecten. Indrukwekkende visuele effecten laten u genieten van uw dagelijkse werk op de hellingen. Verschillende taken en moeilijkheidsgraden liggen op u te wachten.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania