Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

The Elder Scrolls 5, Skyrim  PS3

The Elder Scrolls 5, Skyrim PS3

PS3
Label: Bethesda
Releasedatum: 11-11-2011
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 66,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De extra content in deze pre-order editie is een hoogwaardige ?stoffen? landkaart van de provincie Skyrim, een collectors item voor de echte fan.

Het nieuwste deel in de 'The Elder Scrolls'-reeks komt er eindelijk aan na vijf lange jaren wachten. Skyrim's verhaal speelt zich 200 jaar na de gebeurtenissen van The Elder Scrolls, Oblivion af. De wereld van Tamriel is maar een schaduw van wat het ooit was na de jaren van onrust die de moord op de koning opvolgden. Het rijk is in de handen van de Elven gevallen, de Blades zijn verdwenen, de Nords haten elkaar en een burgeroorlog staat op het punt uit te breken. Daar bovenop komt nog dat de Elder Scrolls de komst van de god Alduin voorspellen, die de wereld zal vernietigen in de vorm van een gigantische draak. Als speler neem je de controle over de laatste 'Dovahkiin', een drakenjager gezalfd door de Goden om de dreiging die Alduin vormt te helpen bestrijden.

De provincie Skyrim:

Skyrim is de naam van een noordelijke provincie van Tamriel waar je avontuur dit keer zal afspelen. De spelwereld zal met 41 vierkante kilometer ongeveer even groot zijn als Oblivion's spelwereld Cyrodiil en zal vijf grote steden bevatten, naast kleinere dorpjes. Skyrim is vooral een bergachtig gebied, waar je regelmatig draken zal tegenkomen tijdens je verkenning van de omgeving. Je kan meer dan 130 dungeons vinden over heel Skyrim, en wanneer je een dungeon voor de eerste keer betreedt, zullen de vijanden in deze dungeon zich permanent 'vastleggen' op het level dat je dan hebt, zelfs als je later terugkomt op een hoger level.

Een compleet nieuwe nieuwe ervaring:

The Elder Scrolls, Skyrim draait op een compleet nieuwe grafische engine die spectaculaire vergezichten en dynamische belichting van elk object in de spelwereld mogelijk maakt. Het gevechtsysteem is compleet vernieuwd en je kan nu een wapen of spreuk toekennen aan elke hand of hetzelfde wapen in beide handen houden. Je kiest nu ook geen vaste klasse meer om te spelen, maar verbeterd je vaardigheden door ze vaak te gebruiken en cre?ert zo een uniek personage terwijl je verder komt in het spel. Het Perks systeem van Fallout 3 wordt nu ook in Skyrim verwerkt, zodat je bij elk nieuw level speciale vaardigheden kan kiezen voor je personage.

Kenmerken:

- Nieuw verhaal in de 'The Elder Scrolls'-reeks.
- Verken de Skyrim provincie van Tamriel, met bevrozen toendra's en rotsachtige
bergtoppen.
- Neem de rol aan van een drakenjager en stop de vernietiging van Tamriel door de
draak Alduin.
- Compleet nieuwe grafische engine en gevechtsysteem.
- Level je vaardigheden door ze vaak te gebruiken.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania