Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Pro Cycling Manager, Tour de France 2011  (DVD-Rom)

Pro Cycling Manager, Tour de France 2011 (DVD-Rom)

PC
Label: Ubisoft
Releasedatum: 23-6-2011
Taal: NL
Delen |
GameQ prijs:€ 12,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Maak kennis met h?t sportevenement van deze zomer. In Pro Cycling Manager, Tour De France 2011 neem je zelf plaats in ??n van de offici?le wielerploegen en fiets je het de bekende parcoursen door heel Frankrijk.

Rijd zelf de slopende etappes, uitputtende bergetappes of spannende prologen. Natuurlijk maar met ??n doel: met de gele trui om het podium te staan op de Champs Elysees. Speel de game met de offici?le licentie van ??n van 's werelds grootste en bekendste sportevenementen.

Wielrennen is ??n van de populairste sporten in de Benelux waarbij het meer dan 170 dagen ononderbroken op televisie te zien is. Met Pro Cycling Manager, Tour De France 2011 hoef je niet langer passief te blijven, maar stap je zelf op het zadel.

Race zelf over de bekendste parcoursen van de Tour. Beklim de Alpe d'Heuz en beleef de spectaculaire finish op de Champs Elysees. Met Pro Cycling Manager, Tour De France 2011 heb je alle ruimte om je eigen eigen strategie te ontwikkelen.

Pro Cycling Manager, Tour De France 2011 is speciaal ontwikkeld voor spelcomputers. De snelle en toegankelijke actie wordt gecombineerd met spectaculaire en afwisselende races. Kies een team, je favorieten renner en win Le Tour de France.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania