Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Alice, Madness Returns  Xbox 360

Alice, Madness Returns Xbox 360

XBOX360
Label: Electronic Arts (Console)
Releasedatum: 16-6-2011
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 19,99
GameQ prijs:€ 19,00
Korting:4,95 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Alice, Madness Returns is vervolg op de klassieker American McGee's Alice. Alice, Madness Returns is ontworpen in dezelfde sinistere stijl, maar het nieuwe verhaal wordt gebracht met verbluffende graphics en nieuwe spelfuncties.

Volg Alice door het waanzinnige en ontaarde Wonderland en probeer het geheim te ontrafelen achter haar mysterieuze verleden en gekwelde geest. In Alice, Madness Returns dartel je door uitgebreide omgevingen vol prachtige details, kom je de vreemdste typetjes tegen en neem je het in epische gevechten op tegen gemene schurken.

Alice, Madness Returns speelt zich 10 jaar na het einde van de eerste game af. Na haar hele familie te hebben verloren in een verschrikkelijke brand, worstelt Alice met de emotionele gevolgen van deze traumatisch ervaring. Ze heeft tien jaar doorgebracht in een psychiatrisch ziekenhuis en wordt dan toevertrouwd aan de zorg van een psychiater die haar wil helpen haar verschrikkelijke hallucinaties te overwinnen.

Alice begint aan haar missie in Alice, Madness Returns om de ware reden achter de tragische dood van haar familie te achterhalen. Maakt de overstap van het grijze en grimmige Londen naar het prachtige en prikkelende Wonderland in Alice, Madness Returns.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania