Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Killzone 3  PS3

Killzone 3 PS3

PS3
Label: Sony Europe (PS Software)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 34,99
GameQ prijs:€ 26,00
Korting:25,69 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Killzone is terug met een spectaculair nieuw deel waarbij de actie, dankzij de ondersteuning van 3D-beelden en Playstation Move-controller, letterlijk in het rond knalt. In Killzone 3 vecht de mensheid tegen een overmacht aan vijanden, maar dankzij de hulp van dappere soldaten leven we nog altijd.

In Killzone 3 betreed je de planeet Helghan, de thuisplaneet van de Helghast. De oorlog is naar hun planeet verplaatst om eens en voor altijd een einde te maken aan de onderdrukking van de mensheid.

Naast het uitgebreide verhaal beschikt Killzone 3 ook over een mogelijkheid om online met en tegen andere gamers te spelen. Er valt te kiezen uit een breed scala aan competitieve spelmodi waarbij er in je eentje of als onderdeel van een team kan worden geknald.

In Killzone 3 krijg je nieuwe voertuigen en wapens om mee te spelen. Voor het eerst kom je vijanden met jetpacks tegen, en beschikt de Helghast over allesvernietigende wapens. Jij mag dan wel nieuw wapentuig hebben, de vijand heeft dat ook.

Killzone 3 ondersteunt de mogelijkheid om de oorlog in 3D te ervaren. Vanaf het eerste moment is dit spel ontworpen met 3D in het achterhoofd, en dat maakt de ervaring extra intens. Daarnaast kan Killzone 3 ook met de bewegingsgevoelige PlayStation Move-controllers worden gespeeld.

Bevrijd niet alleen onze wereld, maar het hele universum voor eens en voor altijd van de Helghast in Killzone 3.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania