Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Mijn Naam is Haas, Kliederkonten

Mijn Naam is Haas, Kliederkonten

PC
Label: A.W. Bruna
Releasedatum:
Taal: NL
Delen |
GameQ prijs:€ 14,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Haas wil verven. Het liefst verft hij alles in zijn lievelingskleur: blauw. 'Blauwe bomen, blauwe struiken, blauw gras. Zou dat niet mooi zijn?' Teken een landschap voor Haas en ga samen lekker kliederen.

Haas gaat vrolijk op pad, maar om hem heen groeit nog weinig wat hij kan schilderen. Kun jij iets voor hem tekenen? Bloemkolen op de akker, paddestoelen in het bos... Haas schildert ze allemaal blauw. Maar zijn de andere dieren wel zo blij met al dat geklieder?

Bruut het wilde zwijn vindt geel veel mooier dan blauw. Suus het schaap wil helemaal geen geverfde wol. En wat moet Koe met blauwe vlekken op haar vacht?
Met elk landschap dat je voor Haas tekent ontstaat er een ander verhaal. Teken en schilder mee met Haas en beleef samen met zijn dierenvrienden de kleurrijkste avonturen.

Mijn naam is Haas is een serie prentenboeken en interactieve cd-roms rondom het karakter Haas en zijn vriendinnetje Sofie voor kinderen tot zeven jaar. De nieuwsgierige en ietwat na?eve Haas onderzoekt alles wat hij tegenkomt op zijn weg door de wereld. Vergezeld door zijn intelligente vriendinnetje, het eendje Sofie, begint Haas aan een oneindige reeks avonturen.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania