Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Red Dead Redemption (Undead Nightmare Pack)  PS3

Red Dead Redemption (Undead Nightmare Pack) PS3

PS3
Label: Take Two (Console)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 23,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Undead Nightmare is voor Red Dead wat Episodes From Liberty city was voor GTA. Uiteraard is het origineel NIET nodig om deze game te spelen en bevat het naast een singleplayer tevens een grote multiplayer modi.

Red dead Redemption (Undead Nightmare) bevat alle 5 uitgekomen DLC packs (Legends & Killers, Liars & Cheats, Co-op Missions, Free Roam en Undead Nightmare. Het spel bevat naast zo een 12 uur singleplayer tevens de gehele multiplayer en alle DLC welke hier voor is uitgekomen dus zowel co-op als deathmatch. Het pakket is geheel stand alone speelbaar zonder het eerste deel te hebben. Dit is vergelijkbaar met wat Episodes from Liberty City was voor GTA IV.

Een gruwelijke plaag teistert het wilde westen. Als de voormalige outlaw John Marston wakker wordt op zijn boerderij, is de wereld gruwelijk veranderd: hordes afschuwelijke ondoden hebben ?s nachts de stadjes en dorpen van het wilde westen aangevallen. In een wanhopige poging zijn gezin te redden, reist Marston door een verwoeste en chaotische wereld. Hij moet al zijn vaardigheden inzetten om te overleven en een medicijn te vinden.

Neem het op tegen de zombies in de speltypes Co-Op en Competitive. Val aan en verdedig in het speltype Stronghold of probeer grond te veroveren in Land Grab. Speel als de legendarische personages uit Red Dead Revolver of kies je favoriete personage uit Red Dead Redemption. Versla je vrienden in Poker, Liar?s Dice en Horse Racing en vernietig je vijanden met de dodelijke Tomahawk en het Explosive Rifle.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania