Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

De Sims 3, Supersnelle Accessoires (Add-On)  (DVD-Rom)

De Sims 3, Supersnelle Accessoires (Add-On) (DVD-Rom)

PCMAC
Label: Electronic Arts
Releasedatum: 9-9-2010
Taal: NL
Delen |
Adviesprijs: € 19,99
GameQ prijs:€ 19,00
Korting:4,95 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

De Sims 3, Supersnelle Accessoires is een add-on voor De Sims 3. Dit uitbreidings pakket bevat diverse nieuwe accessoires voor jouw Sims, waaronder een aantal nieuwe auto's. Ook krijg je nieuwe levensstijlen tot je beschikking, namelijk racing, intrige, klassieke luxe en rockabilly. Deze levensstijlen bepalen met welke accessoires je jouw Sims uit kunt rusten.

De Sims 3 laat je een virtueel leven leiden met virtuele personen die bekend staan als Sims. De game is het vervolg van het populaire De Sims 2 en geeft jouw Sims de mogelijkheid om hun huis te verlaten en de levendige buurt te verkennen. Je kunt overal gaan en staan waar je wilt en op bezoek gaan bij je geliefden, vrienden en vijanden. Naast het bezoeken van andere Sims huizen en families kun je ook terecht in locaties zoals het stadshuis en het park. De avonturen waarin jouw Sims terecht komen kunnen verdubbelen als je met je Sims bij iemand op bezoek gaat, in de stad gaat lunchen, terwijl je je buren bespiedt of als je per ongeluk je baas tegen het lijf loopt.

Naast de open en levende buurt bevat De Sims 3 een volledig nieuwe ?Maak een Sim?-optie waarin je met makkelijke hulpmiddelen je Sims tot in de kleinste details kan maken en ze realistischer dan ooit kan maken. Deze optie geeft je de vrijheid om elke Sim te maken die je kan bedenken. Van dun tot dik tot gespierd en alles wat er tussen ligt. Naast het bepalen van je Sims lichaamsvorm en -grootte kun je ieder aspect van hun gezichten, hun haar en huidskleur aanpassen.

Door het ?Realistische Personaliteit Systeem? kun je elke Sims vijf verschillende persoonlijkheidstrekken geven. Dit systeem zorgt ervoor dat je extreem ingewikkelde en diverse persoonlijkheden kunt maken. Van een luidruchtige, brutale, manische oma die zich graag met andere bemoeit tot een vastberaden, heethoofdige rocker die geen date kan krijgen door zijn kinderlijke gedrag. In De Sims 3 richten je Sims zich niet alleen op de korte termijn, maar kijken ze ook naar hun doelen voor op de lange termijn. Dankzij de variatie aan persoonlijkheidstrekken zijn er meer dan 700 miljoen combinaties te maken.

Door gebruik te maken van nieuwe hulpmiddelen kun je in De Sims 3 gemakkelijk alles en overal voorwerpen aanpassen. Van vloeren tot bloemen, mode tot sofa?s, behang tot raamkozijnen en nog veel meer. Dankzij de nieuwe hulpmiddelen kun je jouw droomhuis verwezenlijken en het interieur naar jouw smaak aanpassen.




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania