Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Medal of Honor  (DVD-Rom)

Medal of Honor (DVD-Rom)

PC
Label: Electronic Arts
Releasedatum: 14-10-2010
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 16,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

In Medal of Honor beleef je op unieke wijze een moderne oorlog. Je ervaart een authentiek oorlogsverhaal in Afghanistan door de ogen van een moderne elite-soldaat: de Tier 1-operator. Er zijn maar een paar honderd van deze levende oorlogsmachines. En ze zijn stuk voor stuk experts in het gebruik van geweld.

De singleplayer-campagne van Medal of Honor wordt ontwikkeld door Electronic Arts in Los Angeles. Het team werkt nauw samen met Tier 1-operators van de Amerikaanse Special Operations om de game-ervaring zo realistisch mogelijk te maken. De campagne is dan ook gebaseerd op waargebeurde evenementen en ervaringen van echte Tier 1-operators.

Gamers stappen in het leven van een Delta of Seal Tier 1-operator of een US Ranger en moeten het opnemen tegen een overmacht ervaren Taliban- en Al Qaida-strijders. Het is hun taak om onder de zwaarste omstandigheden een missie in het ruwe landschap van Afghanistan tot een goed einde te brengen.

Het multiplayer-speltype van Medal of Honor wordt ontwikkeld door de bekroonde studio DICE, makers van onder meer de Battlefield-franchise. Gamers moeten vertrouwen op hun vaardigheden en uitgebreide kennis om intense gevechten te overleven en de status Tier 1-operator te verdienen. De game-omgevingen zijn ge?nspireerd op bestaande locaties en de multiplayer-actie voor maximaal 24 spelers biedt realistische verwoestingen, tactische ondersteuning en honderden mogelijkheden om wapens aan te passen en combineren.


Ook gevonden als

Medal Honor



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania