Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Star Wars, Empire at War, Forces of Corruption (Add-On)  (DVD-Rom)

Star Wars, Empire at War, Forces of Corruption (Add-On) (DVD-Rom)

PC
Label: MSL
Releasedatum: 31-5-2010
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 4,99
Moeilijk leverbaar
bestellen

Star Wars, Empire at War, Forces of Corruption is een Add-On voor de strategiegame Star Wars, Empire at War. Het verhaal gaat verder waar Empire at War ge?indigd was. De Death Star is vernietigd en er ontstaat een machtsvacu?m tussen de Galactic Empire en de Rebellen. Daar maakt een derde factie dankbaar gebruik van: de Underworld met Tyber Zann als leider. De komst van deze partij brengt een hele nieuwe vorm van gameplay in het spel: corruptie. In plaats van hard tegen hard, zoals de Rebellen en de Empire vechten, moet deze factie het hebben van slimme tactieken om planeten onder controle te krijgen. Zij ondermijnen de andere facties voor hun eigen gewin. Zo kan de Underworld geld verdienen door ervoor te zorgen dat de productieprocessen van de Rebellen en Empire aanzienlijk worden vertraagd.

Naast deze nieuwe toevoeging in de gameplay zijn er ook allerlei andere nieuwe eenheden, wapens en mogelijkheiden. Je basis kan nu ge?pgraded worden, en door oorlogsvoering met guerrillastrijders zijn er ook nieuwe aanvalstactieken uit te voeren. Bovendien krijgt elke factie nieuwe eenheden zoals B-Wings voor de Rebellen en TIE interceptors voor de Empire. De ultieme prijs is de Eclipse, een Super Star Destroyer die zo lang is als elf normale Star Destroyers en een laser heeft die kan concurreren met die van de Death Star. Met dit wapen in je bezit kun je van Tyber Zann de grootste crimineel maken die ooit in het heelal geleefd heeft.

Spelend als de Underworld kun je bondgenootschappen aangaan met vele verschillende partijen, altijd met je eigen gewin in het achterhoofd. Bovendien bevat de uitbreiding nieuwe hero-personages zoals Luke Skywalker en Yoda met speciale vaardigheiden en zijn er dertien nieuwe planeten te veroveren.