Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Leerlijn Taal, Werkwoordspelling

Leerlijn Taal, Werkwoordspelling

PC
Label: Karakter
Releasedatum:
Taal: -
Delen |
GameQ prijs:€ 15,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Leren kost tijd en inspanning. Zo zijn de meeste onderwerpen die kinderen op de basisschool leren tijdrovend. Leren lezen en leren rekenen neemt jaren in beslag. De lessen die de kinderen krijgen zijn in volgorde geplaatst. Wat eerder komt is meestal eenvoudiger en nodig om wat er daarna komt te begrijpen. Als we alle taallessen op een rij zetten, krijgen we een leerlijn. Op zijn beurt bestaat deze leerlijn weer uit kleinere en kortere leerlijnen. Er zijn leerlijnen voor technisch lezen, voor het schrijven van teksten, en ook voor het zuiver schrijven, dat is de spelling. De leerlijn werkwoordspelling begint meestal in groep 6 en loopt door tot en met groep 8.

Het programma op deze cd bevat een leerlijn voor de werkwoordspelling, beter bekend als het schrijven van de d's en t's. Er wordt begonnen met het leren herkennen en gebruiken van werkwoorden. Het spellen van de werkwoordsvormen wordt daarna geoefend door elk werkwoord te leren vergelijken met een van vier basistypen. Elke stap gaat weer een beetje verder en is nodig voor de volgende stappen.

Nu zijn niet alle kinderen even ver gevorderd met de verschillende leerlijnen, zelfs niet als ze in dezelfde klas zitten. Daarom is het ook niet nodig dat alle kinderen hetzelfde doen en op hetzelfde punt beginnen. Het programma LeerLijn Werkwoordspelling zoekt daarom eerst uit wat uw kind al weet. Als dat eenmaal duidelijk is kan het oefenen beginnen. Precies op het punt in de leerlijn waar uw kind aan toe is.

Als het niveau bepaald is, gaat uw kind verder met oefenopgaven. Na verloop van tijd en afhankelijk van de prestaties van uw kind geeft het programma toestemming om een toets te maken. Wordt die toets goed gemaakt, dan mag uw kind verder naar de volgende stap in de leerlijn. Aan het eind van de leerlijn ontvangt uw kind een mooi diploma.




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania