Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Tafel Trainer 2009-2010

Tafel Trainer 2009-2010

PC
Label: Easy Interactive
Releasedatum:
Taal: NL
Delen |
GameQ prijs:€ 9,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De tafels van 1 tot 10 zijn heel belangrijk in het rekenonderwijs op school. Bij vrijwel alle rekenstof in de bovenbouw, zoals breuken, procenten en oppervlakte, is het belangrijk dat uw kind de tafels goed kent. Daarom heeft AmbraSoft een speciaal programma ontwikkeld om de tafels nog eens extra goed te trainen: TafelTrainer!

De kracht van herhaling:

TafelTrainer biedt de tafels in aantrekkelijke oefeningen aan uw kind aan. Meestal staan hierbij de tafelsommen zelf centraal (bijvoorbeeld 4 x 6), maar in sommige oefeningen moet uw kind zien welke antwoorden in bepaalde tafels passen. Het leerlingvolgsysteem biedt de tafels in de juiste volgorde aan: tafels die uw kind al kent worden herhaald, nieuwe tafels krijgen extra aandacht.

Tafelkaart en tafeldiploma:

Als uw kind een tafel goed beheerst, kan hij proberen om deze tafel op de Tafelkaart te halen. Uw kind moet dan een kleine toets afleggen. Hierdoor kan de hele Tafelkaart volgespeeld worden. Ook kan uw kind Tafeldiploma?s halen, waarin enkele tafels tegelijkertijd getoetst worden. Deze diploma?s kunnen dan vol trots aan de muur gehangen worden.

Oefenen helpt:

Het is heel belangrijk dat ook uw kind alle tafels goed beheerst en TafelTrainer kan uw kind hierbij helpen. Wilt u dus uw kind extra laten oefenen met de tafels?




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania