Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Superbike 2009, Superbike World Championship Xbox 360

Superbike 2009, Superbike World Championship Xbox 360

XBOX360
Label: Codemasters (Console)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 9,99
Moeilijk leverbaar
bestellen

Gebaseerd op de officiel licentie in bezit van Infront Motor Sports, biedt SBK 09 Superbike World Championship de ultieme uitdaging in dit kampioenschap. circuits, teams, rijders, het is er allemaal, onveranderd om de speler het gevoel te geven van de adrenaline-rush van echte motorbike competitie.

Elk onderdeel van de game is verbeterd in vergelijking met vorig jaar. Nieuwe 3D omgevingen, nieuwe teams, compleet aangepaste circuits, nieuwe gameplay structuur, nieuwe gamemodes, opgeknapte userinterface. De pits is herontworpen om de realiteit zo dicht mogelijk te benaderen. De prestaties van de motorbikes zijn gebaseerd op exacte data van hun echte tegenhangers en de speler kan alles fine-tunen zoals een echte race-engineer kan. Om nog maar te zwijgen van het podium, dat op de winnaar wacht.

Vijf gameplay modes ontworpen voor single player: Quick race, Training, Race Weekend, Championship en Challenges; en voor diegenen die de adrenaline van multiplayer sessies willen beleven, biedt SBK 09 Superbike World Championship 3 online gameplay modes, beginnend bij Quick Race tot aan het Championship en Team Championship. Last but not least, kan de competitie nog spannender worden met de downloadable Online Time Attack game mode.