Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Go! Sudoku  PSP

Go! Sudoku PSP

PSP
Label: Sony Europe (PS Software)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 4,99
Niet beschikbaar

Go! Sudoku is gebaseerd op de Japanse cijferpuzzels die de hele wereld hebben veroverd. Met een totaal vernieuwde look en speelervaring wordt Go! Sudoku gegarandeerd een vaste Sudoku-gezel voor zowel de echte specialist als de beginneling.

Met Go! Sudoku hoef je nooit meer te wachten op een nieuwe puzzel, want dit spel bevat 1.000 nagelnieuwe puzzels en biedt daar bovenop de mogelijkheid om diverse nieuwe puzzels te downloaden.

Je kunt jezelf uitdagen met vier spelniveaus, van makkelijk tot duivels moeilijk. Je kunt er rustig in je eentje van genieten of je kunt je wagen aan de allereerste Sudoku-wedstrijden voor meerdere spelers. Dit spelletje, met bewegende achtergronden, tijdsinstellingen, muziek en geluid, wordt de manier bij uitstek om de PSP en de overtuigde mobiele Sudoku-spelers bij elkaar te brengen.

Voor het eerst is Sudoku geen verzetje voor eenlingen meer - Go! Sudoku biedt de spelers immers een multiplayer-optie waarbij tot vier mensen een hele reeks spelletjes samen - tegen of met elkaar - kunnen spelen zoals pass, versus of battle. Er zit zelfs muziek bij om je brein op temperatuur te houden en, voor de eigen persoonlijke toets, kunnen spelers de spelletjes voorzien van een eigen foto-achtergrond.

Om beginners aan de slag te helpen, heeft Go! Sudoku een leer- en trainingsfunctie en een innoverend hulpsysteem voor beginnelingen waarbij spelers vijf kansen hebben om in elke puzzel het juiste nummer in te vullen - maar daarna staan ze er wel alleen voor.

Kenmerken:

- Game Share - je kunt tot 5 Sudoku-puzzels delen met je vrienden die een PSP hebben
- Hou je resultaten bij met Best Times en breng de scores van de verschillende spelers bij elkaar
om te zien wie echt de beste is.
- Personaliseer je Sudoku-ervaring met foto's uit je eigen fotoalbum.
- Geniet van bewegende achtergronden met als thema lucht, aarde, water en vuur
- Test je zenuwen met de Time Challenge Mode
- Hou alles up-to-date met content die je kunt downloaden. De downloadbare content, die zal
worden gelanceerd in 2006, zal een reeks nieuwe puzzelpacks bevatten.




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania