Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Batman, Arkham City  Xbox 360

Batman, Arkham City Xbox 360

XBOX360
Label: Warner Bros
Releasedatum: 20-10-2011
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 38,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Batman is terug in een in een nieuw en duister vervolg op het populaire Batman, Arkham Asylum. Quincy Sharp, de nieuwe burgemeester van Gotham City, heeft besloten dat alle gevangenen moeten worden overgeplaatst van de Blackgate prison en Arkham Asylum naar een nieuwe super gevangenis genaamd Arkham City midden in Gotham City. Binnen deze muren heerst er anarchie en strijden alle superschurken om de macht. De beheerder van Arkham City is Hugo Strange, een onbekende voor Batman, die ook nog eens zijn ware identiteit kent.

Arkham City brengt je een volledig nieuwe ervaring die voortbouwt op het succesvolle Batman: Arkham Asylum. Nieuwe wapens, gadgets en vechtmoves zijn toevertrouwd aan the Dark Knight, maar dit betekent niet dat het Batman makkelijk wordt gemaakt. Ook de criminelen zijn uitgerust met volledig nieuwe en nog zwaardere wapens. Batman zal tot het uiterste moeten gaan om de grote groepen vijanden te verslaan.

Uiteraard zijn alle vertrouwde superschurken te vinden in de nieuwe Batman, Arkham City. Bekende gezichten als The Joker, Mr. Freeze, Calendar Man, The Riddler en Two-face proberen de macht de grijpen in Arkham City! Batman is de enige die in staat is om deze machtsstrijd tot een goed einde te brengen. Bereid je dus voor op epische eindgevechten.

Verder wordt er een nieuw volledig speelbaar karakter ge?ntroduceerd in Batman, Arkham City. Voor het eerst zal je in de huid kruipen van Catwoman! Haar combinatie van soepele gevechtstechnieken en vele stoere gadgets zorgen voor een unieke speelervaring en een extra dimensie in het verhaal van Batman, Arkham City.

In Batman, Arkham City voor het eerst de New Game+ modus worden gelanceerd.
De spelers kunnen met hun behaalde status een uitgespeelde savegame spelen en Arkham City verder ontdekken. De gameplay wordt moeilijker en dit zorgt voor een echte uitdaging.

Jij bent de laatste kans op gerechtigheid in Arkham City. Jij bent Batman.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania