Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

SALE Actie - Scooby Doo, En Het Spookmoeras  PS2

SALE Actie - Scooby Doo, En Het Spookmoeras PS2

PS2
Label: Warner Bros
Releasedatum:
Taal: NL
Delen |
Adviesprijs: € 14,99
GameQ prijs:€ 13,99
Korting:6,67 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Scooby-Doo, En het Spookmoeras is het nieuwste avontuur van de helden van Mystery Inc. Het is een nieuwe actie adventure videogame boordevol leuke mysteries die kinderen met plezier kunnen onderzoeken. Voor de eerste keer kunnen kinderen spelen als een lid van Mystery, Inc., waaronder ook Scooby-Doo.

Scooby Doo, En het Spookmoeras bouwt verder op de Scooby Doo franchise met meer spanning en mysterie. Door te spelen als hun favoriete Scooby Doo karakter kunnen kinderen en families samenwerken om aanwijzingen te vinden, onderzoek te doen en puzzels op te lossen in griezelig leuke avonturen, waar je haren van overeind gaan staan.

In Scooby Doo, En het Spookmoeras gaan Scooby-Doo, Shaggy, Daphne, Velma en Fred op een geheel nieuw avontuur om het mysterie te onthullen achter een vreemd moerasmeisje en haar eigenaardige heksenketel. Kids en hun vrienden kunnen buiten het moeras ook naar andere spookachtige plekken reizen, zoals het door sneeuw bedekte Alpendorp en de spookstad in het Zuidwesten om meer aanwijzingen te verzamelen en het mysterie van het vreemde brouwsel op te lossen.

Spelers kunnen leuke kostuum stukken ontgrendelen en Scooby Snacks verzamelen waarmee ze accessoires en kleding voor hun karakter kunnen kopen.

Er zijn ook nieuwe gadgets die helpen om verborgen aanwijzingen en geheime onderzoeken te onthullen. De nieuwe breinbrekende puzzels, vijanden en epische gevechten dagen kinderen uit om de raadsels in dit klassieke avontuur te ontrafelen.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania