Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Mario Sports Mix  Wii

Mario Sports Mix Wii

WII
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 49,99
GameQ prijs:€ 39,00
Korting:21,98 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Mario Sports Mix biedt toegang tot vier energieke sportgames in ?arcade style?: Basketball, Volleyball, Hockey en Dodgeball. Natuurlijk geeft Mario weer een eigen draai aan deze sporten, zodat ze fris, funny en vol verrassingen je huiskamer binnenkomen. Nodig je vrienden uit en geniet van de adrenalinepompende actie, en heerlijk competitieve wedstrijden.

Speel met beroemde Nintendo-personages of plaats je zelfgemaakte Mii-personage in het veld tussen grootheden als Mario, Peach, Yoshi of Toad. Denk ook goed na over welk stage je kiest, want elk speelveld bevat andere gevaren en mogelijkheden. Tijdens elke wedstrijd kun je voorwerpen pakken om je tegenstander mee te hinderen - je kunt bijvoorbeeld bananenschillen gooien om tegenstanders uit te laten glijden, of de speler in balbezit met een groen schild raken om hem een paar seconden te verlammen. Elk personage kan ook een unieke ?special move? uitvoeren. Daisy kan bijvoorbeeld de helft van het speelveld van de tegenstander vullen met bloemen, terwijl Wario een geel ?bomber shot? in de strijd kan gooien. Doordat de score steeds hoger oploopt naarmate spelers meer munten pakken, blijft de actie spannend tot de laatste seconde.

Alle sporten in Mario Sports Mix zijn geschikt voor ??n tot vier spelers en laten je strijden om drie verschillende cups: Mushroom, Flower en Star Cup. Kies je favoriete Nintendo-personages en speel je een weg voorbij acht concurrerende teams om kampioen te worden van elke sport. Voor de eer, maar ook om nieuwe stages en personages vrij te spelen.

Het spelen van een toernooi verloopt altijd weer anders. Niet alleen doordat de volgorde van tegenstanders wordt aangepast, maar ook doordat de wedstrijden worden afgewisseld met speciale uitdagingen of minigames uit de party mode. Er zijn vier verschillende minigames, elk gebaseerd op een andere sport. In de Basketball mini-game Feed Petey moet je laaghangende vruchten van het plafond plukken om ze direct in de mond van Petey de piranhaplant te mikken? In Smash Skate moet je met hockeysticks opgeladen slagen maken om andere spelers over een rand te duwen, terwijl je in Bob-omb Dodge bommen moet ontwijken die vanaf de vier hoeken van het trefbalveld in je richting worden gevuurd. In de mini-game Harmony Hustle tenslotte, worden op de maat van de muziek verschillend gekleurde volleyballen het veld ingegooid ? aan jou de taak om de ballen van je eigen kleur te vangen en combopunten te scoren terwijl je allerlei hindernissen ontwijkt.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania