Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Civilization 5  (DVD-Rom)

Civilization 5 (DVD-Rom)

PC
Label: Take Two
Releasedatum: 24-9-2010
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 20,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Sid Meier's Civilization V is het vijfde deel in de serie strategiegames. Het doel is om wereldheerschappij te bemachtigen en dat doel bereik je door een beschaving tot grote hoogten te laten stijgen. Je kiest ??n van de achttien beschavingen en dat ras begeleidt je van de steentijd tot het ruimtetijdperk.

Tijdens de eeuwen die verstrijken moet je jouw leiderschapskwaliteiten bewijzen op meerdere vlakken. Het is belangrijk om technologische vooruitgang te boeken door onderzoek te doen en via diplomatie strategische verbonden te sluiten met andere beschavingen. Daarnaast kun je vijandelijke rijken aanvallen via grootschalige oorlogen, waarin je grote legers strategisch kunt aansturen om de strijd te winnen. Gedurende het verhaal tref je ook beroemde historische figuren als Napoleon, Julius Caesar, Genghis Khan en George Washington.

Het is ook mogelijk om in Civilization V zelf verschillende dingen aan te passen. Ook kunnen spelers hun scenario's, scores en achievements online met andere spelers delen via de Community Hub. Hierdoor is al het Civilization V-community nieuws te vinden in de game zelf.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania