Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Actie - Pro Evolution Soccer 2009 (Classics) Xbox 360

Actie - Pro Evolution Soccer 2009 (Classics) Xbox 360

XBOX360
Label: Konami Console
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 7,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Konami Digital Entertainment Co., Ltd kondigt aan dat men in PES 2009 de UEFA Champions League kan verwachten nu er een exclusieve 4-jarige licentie met UEFA is gesloten. De nieuwste versie van de Pro Evolution Soccer Serie verschijnt op 16 oktober voor PLAYSTATION?3, Xbox 360 en PC-DVD, gevolgd door een Wii versie in 2009.

Door de UEFA Champions League deal kan Konami alle elementen en attributen uit de competitie gebruiken en heeft daardoor een exclusieve UEFA Champions League modus in PES 2009. De licentie bevestigt Konami?s belofte om de reputatie van de serie uit te breiden als de onherroepelijke en meest realistische voetbal serie die te verkrijgen is.

De Pro Evolution Soccer serie is te vergelijken met het spelen van voetbal op het hoogste niveau, waardoor de integratie van de beste club voetbalcompetitie ter wereld een logische stap is?, aldus UEFA. ?We zijn erg blij dat de UEFA Champions League in PES 2009 te zien zal zijn en we kijken uit naar een lange en vruchtbare relatie met Konami.?

Deze deal laat zien dat we onze intentie om met PES 2009 een stap verder te komen in realisme en daarbij het verkrijgen van meer licenties erg serieus nemen,? aldus Kunio Neo, president van Konami Digital Entertainment GmbH. ?De UEFA Champions League is de parel van de club competitie en is slechts ??n van de vele vernieuwingen die men te wachten staat in de game..?