Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Tiger Woods PGA Tour 2011  PS3

Tiger Woods PGA Tour 2011 PS3

PS3
Label: Electronic Arts (Console)
Releasedatum: 1-7-2010
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 29,99
GameQ prijs:€ 28,99
Korting:3,33 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Tiger Woods PGA TOUR 2011 bevat The Ryder Cup, een van de meest prestigieuze golftoernooien ter wereld. Daarnaast zal Tiger Woods PGA TOUR 11 ondersteuning bieden voor de bewegingscontroller van de PlayStation?3 zodat gamers een levensechte interactieve swing-ervaring kunnen beleven.

Selecteer een team, sla af en win The Ryder Cup voor je team in Tiger Woods PGA TOUR 11. The Ryder Cup is een van de laatste grote sportevenementen waarbij prestige, en niet het prijzengeld, de grootste prijs is. Sluit je aan bij het Amerikaanse of het Europese team en doe mee aan verschillende competitievormen. Speel 'foursomes', waarbij vier spelers om de beurt slaan, laat zien wat je kunt in 'fourballs', en sluit het tweejarige evenement op traditionele wijze af met 'singles', waarbij spelers het tegen elkaar opnemen. Als je het speltype The Ryder Cup offline speelt, kun je bovendien van wedstrijd ruilen zodat je meer controle hebt over de uitslagen van andere wedstrijden.

The Ryder Cup wordt gehost door Ryder Cup Europe LLP en het Amerikaanse PGA. In deze competitie nemen de beste golfspelers uit de Verenigde Staten en Europa het in teamverband tegen elkaar op. Dat is duidelijk te zien op de verpakking van Tiger Woods PGA TOUR 11: Tiger Woods is het gezicht van het team uit de VS en Rory McIlroy vertegenwoordigt de Europeanen. McIlroy uit Noord-Ierland staat nu op de 9e positie van het offici?le wereldklassement (zijn positie is mogelijk veranderd na uitgave van dit persbericht) en heeft meerdere indrukwekkende prestaties op zijn naam staan. Vorig jaar heeft hij vijf keer de top 10 gehaald in een PGA TOUR-evenement, waaronder een gedeelde derde plaats in het 2009 PGA Championship. Hij heeft zich bovendien geplaatst voor alle vier de Majors. McIlroy heeft in zijn voormalige carri?re als amateur sterke teamspel-prestaties neergezet, onder andere in de Junior Ryder Cup en de Walker Cup.

Naast de teamspel-evementen, kunnen spelers op de Xbox 360 en PlayStation 3 ook online* spelen met hun team. In dit compleet nieuwe speltype voor de franchise kunnen maximaal 24 spelers het tegen elkaar opnemen als leden van een team. Leden van hetzelfde team kunnen op Xbox LIVE of PlayStation?Network samen hun strategie bepalen.


Andere kochten ook:




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania