Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

In de Ban van de Ring, Aragorn's Avontuur  PSP

In de Ban van de Ring, Aragorn's Avontuur PSP

PSP
Label: Warner Bros
Releasedatum: 27-10-2010
Taal: NL
Delen |
GameQ prijs:€ 17,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De videogame In de Ban van de Ring, Aragorns Avontuur wordt ook uitgebracht voor de PlayStation 3, met volledige ondersteuning voor de nieuwe motion controller technologie van PlayStation bij lancering. Deze familievriendelijke actie-adventure game, gebaseerd op de films en boeken van de In de Ban van de Ring trilogie, zal in het najaar van 2010 verschijnen voor PlayStation 3, PlayStation 2, PSP (PlayStation Portable), Nintendo Wii? en Nintendo DS.

In de game In de Ban van de Ring, Aragorns Avontuur spelen gamers als de legendarische held Aragorn en herleven zij de meest moedige gevechten uit de In de Ban van de Ring trilogie. De zwaard- en booggevechten en de avonturen te paard, die geschikt zijn voor spelers van alle leeftijden, bevatten hoge kwaliteit graphics en gameplay die speciaal gecre?erd zijn voor de PlayStation 3.

Door gebruik van PlayStation's nieuwe motion controller voor precisiebewegingen kunnen spelers met de In de Ban van de Ring, Aragorns Avontuur game genieten van de intu?tieve bewegingsgestuurde gameplay. Iedere beweging van de controller vertaalt zich onmiddellijk nauwkeurig in een beweging van het zwaard. De twee-speler bewegingsgestuurde co-op gameplay, exclusief voor PlayStation 3 en Nintendo Wii?, met Gandalf in de hoofdrol, stelt kinderen, families en vrienden in staat om zij aan zij te vechten.
  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania