Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Super Street Fighter 4 (IV)  PS3

Super Street Fighter 4 (IV) PS3

PS3
Label: Capcom Console
Releasedatum: 30-4-2010
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 25,00
Niet beschikbaar

Super Street Fighter 4 bevat acht nieuwe karakters en kleine aanpassingen ten opzichte van Street Fighter 4. Elke vechter is een klein beetje getweaked op basis van de feedback van hardcore spelers.

Je kunt in Super Street Fighter 4 spelen met al je favoriete klassieke krijgers, zoals Ryu, Ken, Chun-Li en Guile, samen met spectaculaire nieuwe karakters, waaronder Crimson Viper, Abel, El Fuerte, en Rufus. Het is in Street Fighter 4 de bedoeling dat je met het door jou gekozen personage al je tegenstanders weet te verslaan. Per personage wordt er door middel van mooie tekenfilmpjes een verhaal verteld, en steeds weer mag de speler zijn vuisten laten tellen.

Super Street Fighter 4 bevat meer personages dan Street Fighter 4 en bovendien is de online spelmodus aangepast en verbeterd.

Super Street Fighter 4 is een vechtgame met een fanatieke aanhang. Online kunnen spelers flink wat competitie verwachten. Hierbij komt het niet alleen aan op het indrukken van zoveel mogelijk knoppen. Super Street Fighter 4 draait om timing, inzicht en reactievermogen. Alleen door ontzettend veel te oefenen zal jij je kunnen meten met de fanatieke aanhang van Super Street Fighter 4. Ben jij er klaar voor om de ring in te stappen? Bewijs het maar.


Andere kochten ook:




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania