Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Style Boutique  NDS

Style Boutique NDS

NDS
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum: 23-10-2009
Taal: NL
Delen |
Adviesprijs: € 44,99
GameQ prijs:€ 43,00
Korting:4,42 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

In Nintendo presents, Style Boutique kun je als styliste je eigen winkel openen en zelf bepalen welke kleding je daarin wilt verkopen. Je kunt meedoen aan modeshows, online naar nieuwe spulletjes snuffelen of het opnemen tegen andere stylistes. Je begint als assistente in een kledingwinkel, waar je mensen adviseert over hun outfits. Elke klant heeft zijn eigen stijl en persoonlijkheid, dus moet je goed nadenken over je adviezen om je klanten tevreden te stellen.

Al snel kun je ook je eigen winkel openen. Je bepaalt zelf hoe deze winkel wordt ingericht, voorziet de etalagepoppen van je nieuwste producten, kiest de achtergrondmuziek, verstuurt reclamemateriaal en stelt vast wanneer de uitverkoop begint. Elke tevreden klant brengt geld in het laatje en dat geld kun je goed gebruiken om nieuwe collecties aan te schaffen.

In je dagboek verschijnen regelmatig uitnodigingen voor modeshows in de Exhibition Hall en deze kun je bezoeken om op de hoogte blijven van de laatste trends in de modewereld. Je kunt voor je collecties kiezen uit meer dan 10.000 voorwerpen van 16 verschillende merken, in de meest uiteenlopende stijlen. Kun jij de ?must have?-trend van het seizoen cre?ren? Vergeet niet dat het vak van mode-expert veel toewijding, goede planning en grote inzet vereist. Als je niet zorgt dat je de juiste spullen op voorraad hebt, is het snel gedaan met je winkel.
  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania