Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Sacred 2, Ice & Blood (Add-On)  (DVD-Rom)

Sacred 2, Ice & Blood (Add-On) (DVD-Rom)

PC
Label: Koch Media
Releasedatum: 23-10-2009
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 11,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Sacred 2, Ice & Blood is een langverwacht vervolg op het actierijke avontuur. Rennend en vechtend door de driedimensionale wereld van Ancaria moet jij de strijd aangaan om de grootste energiebron van de wereld; T-energy.

The Seraphim maakt haar terugkeer als ??n van de zes speelbare karakters in Sacred 2, Fallen Angel. Elk personage heeft zijn eigen vaardigheden en een unieke persoonlijkheid. Verder zal je met een Shadow Warrior en een High Elf kunnen spelen. Ancaria is een wereld zonder begrenzingen en als speler kan je vrij rondlopen zonder dat je laadtijden tegen zult komen.

Sacred 2, Ice & Blood introduceert een extra personage. De Drakenmagi?r brengt nieuwe avonturen met zich mee in de wereld van Ancaria. Bovendien brengt Sacred 2, Ice & Blood twee nieuwe locaties met zich mee waar je veel in kunt reizen en vechten. Elke gamer kan de opdrachten op zijn eigen manier uitvoeren, al komt er natuurlijk wel wat lekkere actie bij kijken, want zo gaat dat bij een rollenspel gebaseerd op actie en gevechten.

Wanneer je Sacred 2, Ice & Blood (Add-On) wilt spelen, heb je wel een exemplaar nodig van Sacred 2, The Fallen Angel. Heb je deze game reeds ge?nstalleerd, dan ligt de wereld van Ancaria aan jouw voeten.


Andere kochten ook:




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania