Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Colin McRae, Dirt  (DVD-Rom)

Colin McRae, Dirt (DVD-Rom)

PC
Label: Codemasters
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 9,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Colin McRae, DIRT buldert naar binnen met een sensationeel gevoel van realisme en sublieme controle over de rallywagens, waarmee de serie bekend is geworden. Voor Colin McRae: DIRT is gebruik gemaakt van echte next-generation technologie onder de motorkap, Dirt is namelijk de eerste game uit de Codemasters Studios die de Neon-engine gebruikt.

Colin McRae, DIRT kan zomaar eens de meest diverse en adembenemde off-road ervaring ooit worden met sensationele gravelwegen of modderige en stoffige evenementen over de hele wereld. Evenementen bevatten de spannende point-to-point races en laten spelers nog meer off-road rijden dan in de voorgaande delen.

Race in uitdagende, zware auto?s met 850pk, drift op los gravel en nader lastige bochten met topsnelheden in de Hill Climb evenementen langs gevaarlijke en hoogtevreesopwekkende richels. Natuurlijk is de 18.6 kilometer lange en wereldberoemde Pikes Peak International toegevoegd aan de game, met meer dan 150 uitdagende bochten door de Rocky Mountains in Colorado.

Of wat dacht je van meedoen in meerdere autoraces met Dakar-achtige trucks en opgepompte 4x4?s in het zwaarste woestijngebied? Het kan in de Rally Raid competities! Verder zijn er Rally Cross evenementen die afwisselen tussen stoffige weggetjes en asfaltbanen en waar de concurrentie altijd groot is en botsingen bijna niet te voorkomen zijn!

Nog niet alle off-road racingstijlen zijn bekend gemaakt en Colin McRae: DIRT zal ook een modus aanbieden voor European, International en Global rally kampioenschappen met daarin offici?le 2WD, 4WD, Classic en RWD rally-auto?s.

Dankzij het verbeterde weggedrag van de auto?s, het totaal omgegooide physics-systeem en de fantastische nieuwe schademodellen zal Colin McRae: DIRT een absolute topervaring op rallygebied leveren waarin je als speler elke hobbel of elke losses teen zult voelen.

Colin McRae is herboren als een grotere, snellere ?n wildere race-ervaring dankzij de ongelooflijke lijst aan off-road voertuigen, superspannende tracks, spelmodi die ook toegepast worden in de online multiplayer en nog meer gevarieerde evenementen dan in welk vorig deel dan ook.

Maak je daarom klaar voor een modder- of gravelgevecht, wat lekkere handrembochtjes en meer off-road racing in Colin McRae: DIRT
  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania