Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Mijn Liefste Dagboek

Mijn Liefste Dagboek

PC
Label: Easy Computing
Releasedatum:
Taal: NL
Delen |
GameQ prijs:€ 12,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De ideale vertrouwenspersoon om je geheimen en emoties mee te delen. Berg je oude schoolschriften maar op, want dit programma verandert beslist je leven? Dagelijks zijn er tienduizenden mensen, vooral vrouwen (4 dagboeken op 5 zijn door vrouwen geschreven), die hun gevoelens en anekdotes aan een dagboek toevertrouwen. Voor sommigen gaat het slechts om een bezigheid waarin ze zich kunnen uitleven, voor anderen is het de uitdrukking van hun passie voor schrijven, of gewoon een moderne biechtstoel. In dit digitale internettijdperk wordt het goeie ouwe papieren dagboek met zijn vergeelde pagina?s, dat vaak zo goed en zo kwaad als het gaat diep in een lade is weggestopt, echter geleidelijk verdrongen door de computer.

Deze trend heeft een naam op internet: blogs (of weblogs). Het gaat hierbij om openbare ruimten waarin iedereen zijn hart kan uitstorten en zijn passies, woede en allerlei andere emoties kan delen met trouwe lezers of toevallige voorbijgangers. Alleen al in Nederland en Belgi? zijn er honderden websites die op dit concept zijn gebaseerd, zowel openbare als persoonlijke sites, maar in ieder geval 100% virtueel.

Wat tot voor kort echter ontbrak, was een programma dat het mogelijk maakt over jezelf en je ervaringen met anderen te vertellen en eenvoudig over de meest uiteenlopende onderwerpen uit te weiden: liefde en verliefdheid, vriendschap en verraad, voorspoed en tegenslag, familieruzies, filosofische beschouwingen, po?zie enzovoort. Dit verklaart
meteen het bestaan van Mijn liefste dagboek, een verbazingwekkend gebruikersvriendelijk programma met talrijke gereedschappen die perfect zijn afgestemd op de wisselende gemoedsgesteldheid van de gebruiker. Naargelang waar je momenteel zin in hebt of je huidige stemming, kun je het dagboek naar behoefte in een collectie leuke herinneringen omtoveren (met foto?s, brieven...), of het gewoon als uitlaatklep gebruiken.

Dit bijzonder gebruikersvriendelijke en bekoorlijke programma geeft je ongetwijfeld zin om te schrijven en het plezier om steeds opnieuw de draad op te pikken en verder te schrijven. Belangrijk om weten in dit verband is dat de geheimen die je het dagboek toevertrouwt 100% veilig zijn dankzij een gesmeerd lopend beveiligingssysteem. In
een meeslepende confrontatie met jezelf, hoef je je alleen maar op je taal en stijl te concentreren ? tenzij je het dagboek natuurlijk wilt uitgeven, zoals Bridget Jones in haar strijd tegen de verloedering en voor de liefde of Jules Renard, die zijn tijdperk met veel zin voor humor beschreef?

Mijn liefste dagboek heeft een leuke en eenvoudig te gebruiken interface die talrijke functies biedt:

- Diverse opmaakgereedschappen
- Schrijfhulp voor gebruikers zonder inspiratie
- Alarmfunctie om het dagboek snel te verbergen als je zus, ouders of baas onverwachts de
ruimte (of kamer) betreden, net op het moment dat je je hart aan het uitstorten bent?
- Gebruikersvriendelijke redactieruimte met de mogelijkheid foto?s en emoticons (smileys) in te
voegen
- Keuze uit diverse ruimten, naargelang je huidige stemming.


Ook gevonden als

Liefste Dagboek  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania