Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Mario Kart + Wheel  Wii

Mario Kart + Wheel Wii

WII
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum:
Taal: -
Delen |
GameQ prijs:€ 51,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De volgende generatie Mario Kart baant zich een nieuwe weg naar de Wii! Nieuwe parkoersen, nieuwe coureurs (waaronder Mii-personages), nieuwe voertuigen en de mogelijkheid om met twaalf spelers te racen via de Nintendo Wi-Fi Connection staan garant voor de ultieme Mario race-ervaring.

Ondanks alle nieuwe toevoegingen hoef je niet bang te zijn dat Mario Kart Wii de details uit het oog verliest. Al je favoriete kenmerken van de Mario Kart-serie zijn weer terug, zoals de klassieke parkoersen, cupwedstrijden, gevechten, versnellingen, 'ghost data'... Mario Kart Wii is meer dan een bijgewerkte versie: het is een doorbraak.

Net als met Mario Kart DS kunnen spelers volop profiteren van de Nintendo Wi-Fi Connection. Je kunt tegen maximaal elf andere spelers van over de hele wereld racen of het tegen je vrienden opnemen. Je kunt kamers cre?ren waar je vrienden in kunnen en zelfs tekstchatten terwijl je op andere racers wacht. De online functie van Mario Kart Wii stelt je ook in staat om toeschouwer te zijn bij een race waar een vriend in meerijdt, om vervolgens op het volgende parkoers zelf mee te rijden.

Als je eens niet met het gas vol open naar de finish aan het racen bent, kun je in het Mario Kart-kanaal zien hoe je presteert ten opzichte van anderen. Hier worden je beste rondetijden vergeleken met die van andere racers over de hele wereld. Je kunt ook zien welke personages en besturingsmethodes gebruikt zijn bij het neerzetten van deze tijd. Vind je iemand met een betere tijd dan die van jou? Het Mario Kart-kanaal biedt je de mogelijkheid om andermans 'ghost data' te downloaden naar je Wii en tegen de allerbesten te racen.

De andere grensverleggende toevoeging aan de Mario Kart-serie komt in de vorm van een nieuw type voertuig: motoren! Hoewel motoren minder wielen hebben dan karts, hebben ze een aantal andere voordelen. Op een motor kun je een wheelie maken. Daardoor ga je sneller rijden, maar ben je ook kwetsbaar voor andere racers en omgevingseffecten. Bovendien kunnen motoren en karts vanaf bepaalde schansen de lucht in gelanceerd worden. Ben je eenmaal in de lucht, dan kun je speciale trucs uithalen om bij het landen extra te versnellen.

Al deze nieuwe motoren en toffe karts scheuren niet alleen over nieuwe parkoersen. De klassieke parkoersen zijn terug! Naast de nieuwe banen, waaronder Mushroom Canyon en Wario Mines, race je ook over oude favorieten als Sherbert Land, Waluigi Stadium, Peach Beach en nog dertien andere. Zullen de motoren op deze retroparkoersen standhouden tegenover de karts? Speel het spel en je weet het.

Je hebt al heel wat tijd met de beste coureurs van Mushroom Kingdom geracet, maar nu is er een nieuwe coureur opgestaan: je Mii-personage! Plaats je Mii-personage achter het stuur en gas iedereen voorbij! Voor iedereen die nog meer in het spel wil opgaan is er het Wii Wheel, dat standard meegeleverd wordt bij Mario Kart Wii. Het Wii Wheel heeft de vorm van een stuur: plaats er je Wii-afstandsbediening in en bereid je voor op de race! Naast de Wii-afstandsbediening kun je ook de Wii-afstandsbediening in combinatie met de Nunchuk gebruiken of een GameCube Controller ter hand nemen, om die scherpe bochten en andere uitdagingen te overwinnen, waarmee Mario Kart Wii je bestookt.

Het is tijd voor een totaal nieuwe race-ervaring! De wereld wacht op je. Of je nu achter het stuur kruipt om online te spelen, in je eentje te racen of het thuis tegen maximaal drie vrienden op te nemen, je zult zien dat Mario Kart Wii een unieke ervaring is!

Kenmerken:

- Speel tegen maximaal elf spelers, download en deel 'ghost data' en race tegen vrienden via de
Nintendo Wi-Fi Connection. Dankzij het Mario Kart-kanaal kun je bovendien meedoen aan
evenementen die georganiseerd worden door Nintendo.
- Voer speciale trucs uit om een paar flinke stoten extra snelheid te verdienen met je nieuwe
motor of verbeterde kart. Mario Kart Wii biedt je meer mogelijkheden dan ooit.
- Race met je Mii-personage! Pak het Wii Wheel en race met je favoriete Mii-personage over de
nieuwe en klassieke parkoersen. Meer dan ooit lijkt het alsof je zelf in het spel zit.
  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania