Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Fifa 2009  NDS

Fifa 2009 NDS

NDS
Label: Electronic Arts (Console)
Releasedatum:
Taal: Onbekend
Delen |
Adviesprijs: € 19,99
GameQ prijs:€ 18,99
Korting:5,00 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

FIFA 09 wordt aangedreven door de derde generatie EA SPORTS-voetbalengine en bevat meer dan 250 belangrijke spelaanvullingen en -verbeteringen die zorgen voor de snelst reagerende, intelligentste en meest realistische voetbalactie ooit. Zet verdedigers op het verkeerde been met een gecontroleerde dribbel en balbehandeling, vuur precisieschoten af met de verbeterde directe schiettechnologie en verstuur prachtige passes op maat met nog meer precisie. Lever de bal exact af waar je hem wilt hebben. Dankzij de nieuwe spelerfysica is alles afhankelijk van de snelheid en het gewicht van de speler: van de afstand van een sliding en de kracht van een kopstoot tot de ernst van een botsing en de hoogte van een sprong. Spelers gedragen zich nu ook naar hun fysieke eigenschappen: grote, sterke spelers zijn het best bestand tegen botsingen, winnen vaak duels om de bal en zijn sterker in kopduels.

FIFA 09 bevat nieuwe aangepaste teamtactieken die je alle mogelijkheden geven om coach van het eerste elftal te worden. Voor het eerst kun je zelf in de game-engine duiken en het positie- en dekkingsspel van je teamgenoten aanpassen. Bepaal zelf hoe je team in een bepaalde situatie speelt. Je bent nu speler, coach en manager tegelijk! Je kunt tactische instellingen zodanig aanpassen dat CPU-spelers en je team precies zoals echte teams spelen, of zoals jij vindt dat die volgens jou zouden moeten spelen. Sla je tactiek op en neem daarna strategische beslissingen om de zwakke punten van je tegenstander bloot te leggen, allemaal tijdens de wedstrijd.

Laat je droom om als prof te spelen werkelijkheid worden in het populaire nieuwe speltype Speel als prof, dat nu is uitgebreid met een carrièrespeltype. In Speel als prof: Seizoenen kies of maak je zelf een profvoetballer. Vervolgens ontwikkel je zijn vaardigheden op een bepaalde positie op het veld met als uiteindelijk doel een nationale legende van hem te maken

Kenmerken voor de Nintendo DS

? 60 frames per seconde ? Een verdubbeling van de framerate en ruim 100 nieuwe animaties zorgen voor sneller reagerende, intelligentere en realistischere fysieke acties. De spelers bewegen vloeiender over het veld, geven prachtig geplaatste passes op maat en knallen hun schoten met precisie erin.

? Speel als prof ? Kies of maak een profvoetballer en perfectioneer je voetbalkunsten. Kies de juiste positie, verbeter je eigenschappen en ontwikkel jezelf tot een topspeler. Speel samen met vrienden die gekoppeld zijn aan een speler van hetzelfde team, of speel tégen die vrienden in Single-Card Play.

? Feedback waar je wat aan hebt ? Je wedstrijdprestaties worden tijdens en na de wedstrijd geëvalueerd met feedback en een eindbeoordeling. Verdien vaardigheidspunten en maak van jouw speler een nationale legende.

? Nieuw speltype Strafschoppenreeks ? Beleef de opwinding en de teleurstelling van een strafschopduel alsof je zelf op het veld staat. Het arsenaal aan schoten is uitgebreid met nieuwe schotanimaties zodat je de doelman nog doeltreffender kunt bestoken. Houd het hoofd koel, scoor het doelpunt en leid jouw team naar de overwinning.

? Nieuwe slidings ? Verdedigers kunnen nu slidingen maken waarmee ze passes onderscheppen, schoten blokkeren en duels winnen.

? Contextafhankelijke schotbesturing ? Lever nauwkeurige ballen af in het strafschopgebied of schiet kanonschoten op het doel af.

? Online spelen ? Daag je grootste rivalen van over de hele wereld uit via de Nintendo® Wi-Fi Connection.

? Single-Card Play ? Neem het met je Nintendo DS op tegen een vriend in een draadloze Single-Card Play-wedstrijd. Met z'n tweeën heb je maar één exemplaar van het spel nodig.

? Compleet authentiek ? FIFA 09 beschikt over ruim 500 officiële teams en 30 competities


  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania