Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

God of War 2 (Platinum)  PS2

God of War 2 (Platinum) PS2

PS2
Label: Sony Europe (PS Software)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 26,00
Leverbaar
bestellen

De duistere en meedogenloze wereld van de Griekse mythologie komt weer tot leven in een episch vervolg

In God of War II nemen spelers opnieuw de rol van de geweldadige ex-Spartaanse krijger Kratos op zich. Gewapend met de dodelijke messen en verzengende woede worden de spelers geholpen door nieuwe, adembenemende tovenaarskunsten en nieuwe woeste combat moves. Kratos stort zich in een mythologische oorlog die een eind moet maken aan alle oorlogen.

In God of War II zit Kratos bovenop zijn Olympische troon als de nieuwe oorlogsgod ? veel meedogenlozer dan Ares ooit was. Om aan zijn voortdurende kwelling een eind te maken, moet Kratos naar de verste uiteinden van de aarde reizen en onnoemelijke gevaren trotseren om zijn lot te veranderen.

God of War II vormt het episch toneel voor een vernietigende mythologische oorlog die een eind moet maken aan alle oorlogen. Het oorlogspad loopt door levensechte omgevingen waar spelers worden geconfronteerd met een doolhof aan uitdagende puzzels en minigames die door het verhaal zijn gevlochten. De gewelddadige wereld van de Griekse mythologie komt tot in het bloederigste detail tot leven als Kratos nieuwe mythische karakters ontmoet en epische gevechten aangaat.

De game won meer dan 12 ?Game of the Year?-awards, waaronder de prestigieuze ?2005 Overall Game of the Year?-award van de Academy of Interactive Arts & Sciences.


Ook gevonden als

God Ps2



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania