Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Datel, Action Replay Max  PS2

Datel, Action Replay Max PS2

PS2
Label: Datel
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 28,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Het ultieme cheat code systeem heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Nieuwe features en nog betere gebruikers gemak maakt van de Action Replay Max het meest veelzijdige systeem op de markt. Nu hoef je zelfs geen codes meer in te voeren en gaan je met de PS2 gewoon online en voeg je de nieuwste codes zonder problemen toe aan de al verbluffende lijst van meegeleverde codes.

Verbluffend makkelijke nieuwe menusysteem

Een strak nieuw ontwerp voor nog meer gemak en toepassingen in ??n oogopslag. Heldere kleuren vullen de ikoontjes en 3D modellen prima aan en maken het geheel zeer duidelijk in gebruik.

Live Online Code Updates

In het bezit van de netwerk adapter voor de PS2? Dan is het nooit meer een probleem de nieuwste codes te vinden en handmatig invoeren van de code is niet meer nodig. Uiteraard kan je nog wel codes invoeren wanneer je dat wilt. Maar met de Online mogelijkheid heb je gelijk toegang tot de server van Code Junkies met de meeste en nieuwste codes. Ook is er geen PC of USB kabel meer nodig, want je gebruikt gewoon je PS2 mits deze online kan.

De meeste codes ooit:

De Action Replay Max kwordt geleverd met meer dan 30000 cheatcodes voor de beste en nieuwste PS2 games. Kies uit een lijst van de spciaal gemaakte en 100 % offici?le codes zoals Max power, Max, ammo, onsterfelijkheid, levels overslaan, etc, etc. Alles met de druk van een knop.

Automatische spelherkenning:

Doe het spel in de PS2 en de AR Max herkent welk spel het is en stuurt je gelijk naar de juiste lijst met codes van het spel. Niet meer zoeken en hele lijsten doorsnuffelen voordat je kunt beginnen, maar gelijk aan de slag.

Intelligente code systeem:

De Action Replay Max waarschuwt wanneer codes het spel kunnen laten vastlopen of wanneer code totaal niet juist is en voor vreemde effecten in een game zou kunnen zorgen. Dit beschermt je tegen veel irritaties zoals opnieuw opstarten en beginnen. Gemak dient de gamer.

Geavanceerde code invoersysteem:

Niks is frustrerender dan met de hand codes te moeten invoeren en tot de ontdekking komen dat je een foutje hebt gemaakt en dat de codes niet werken. Action Replay Max controleert als enige systeem de codes voordat je gaat beginnen zodat de fouten bijna niet meer aanwezig zijn.

Maximaliseer je game saves.

Niet alleen de nieuwste codes maar ook complete save games zijn te downloaden via de online geschikte PS2. Open alle levels, karakters en voertuigen door de juiste save binnen te halen, de nieuwste roosters voor sportgames, etc. Alles door simpel online te gaan met de PS2 en Action Replay Max.

Haal meer uit je memorycards:

MAX memory geeft je meer controle over je PS2 games. Nu kun je 10 keer meer data kwijt op een standaard PS2 memorycard. Altijd makkelijk als je meer ruimte nodig hebt maar in het bezit bent van 1 memorycard

Regio Vrije DVD speler:

Deze DVD Region X geeft je een makkelijke autodetect systeem die je gelijk naar de movie slection screen brengt zodra je een dvd in de PS2 doet. Zonder problemen kun je nu ook import films bekijken.




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania