Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Command & Conquer, The First Decade  (DVD-Rom)

Command & Conquer, The First Decade (DVD-Rom)

PC
Label: Electronic Arts
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 15,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Deze speciale verzameleditie bestaat uit je twaalf favoriete C&C-games van de afgelopen tien jaar plus een bonus-dvd vol onvergetelijke videofragmenten.

?Command & Conquer The First Decade geeft RTS-spelers de kans om de geschiedenis van C&C opnieuw te beleven, en ik vind het dan ook fantastisch dat de hele collectie in ??n pakket wordt aangeboden,? zegt Louis Castle, onderdirecteur van de afdeling Creative Development bij EALA. ?Het lijkt nog maar heel kort geleden dat we met zijn allen prettig verrast waren door de manier waarop spelers dit nieuwe type strategiespel wilden spelen.?

De bonus-dvd van Command & Conquer The First Decade bevat zes exclusieve videofragmenten, waaronder een interview met Louis Castle, medeoprichter van Westwood Studios, de makers van de C&C-franchise. Als bijzonder extraatje maken C&C-fans zelf ook kans op een optreden op de dvd. Op dit moment wordt gezocht naar de allergrootste C&C-fan ter wereld. Fans kunnen hun grenzeloze toewijding aan C&C laten zien door een video in te sturen. Meer hierover kun je vinden op de website www.CommandAndConquer.EA.com.

\"Command & Conquer The First Decade is meer dan alleen een volgend deel in de C&C-serie. Het is een mijlpaal in de geschiedenis van de franchise. De titel markeert tien jaar hartstochtelijke toewijding van de fans uit een van de grootste gamecommunity?s,? stelt Aaron Kaufman, C&C community-manager bij EALA. ?Ik ben er erg trots op dat ik de C&C community-manager ben en ik heb me verplicht om support te blijven bieden aan de miljoenen fans van C&C. Ik verheug me erg op het bekijken van de ingezonden video?s voor de bonus-dvd!?

Command & Conquer The First Decade bestaat uit de volgende titels:

Command & Conquer (augustus 1995)
Command & Conquer, The Covert Operations (april 1996)
Command & Conquer, Red Alert (oktober 1996)
Command & Conquer, Red Alert, The Aftermath (september 1997)
Command & Conquer, Red Alert, Counterstrike (maart 1997)
Command & Conquer, Tiberian Sun (augustus 1999)
Command & Conquer, Tiberian Sun, Firestorm (februari 2000)
Command & Conquer, Red Alert 2 (oktober 2000)
Command & Conquer, Yuri's Revenge (oktober 2001)
Command & Conquer, Renegade (februari 2002)
Command & Conquer, Generals (februari 2003)
Command & Conquer, Generals, Zero Hour (september 2003)
  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania