Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Mario Party  NDS

Mario Party NDS

NDS
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 44,99
GameQ prijs:€ 42,00
Korting:6,65 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Bereid je voor op een feestje ? in Mario-stijl. Met Mario Party DS kunnen jij en je vrienden overal en altijd een spontaan minigame-feestje houden. Met slechts ??n Game Card kunnen maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen om de ster te worden in dit Mario Party-spel, dat tot de nok toe is gevuld met plezier.

Mario Party DS blijft trouw aan de basisprincipes van de serie. Het spel brengt spelers tezamen om zich over unieke spelborden te verplaatsen, waarbij ze onderweg waanzinnige en leuke minigames spelen. Mario Party DS bevat vijf gloednieuwe spelborden, 70 verse minigames en heerlijke 3D-beelden.

Het touchscreen en de ingebouwde microfoon van de Nintendo DS bieden nieuwe mogelijkheden om Mario's minigames te spelen, van het gebruiken van het touchscreen om een auto te besturen tot het uitblazen van kaarsen via de microfoon, en nog veel meer.

Naast het meerspelerfestijn bevat Mario Party DS een volledige verhaalstand voor ??n speler, waarin je de strijd aangaat met Bowser en zijn volgelingen. In dit spel hebben Mario en zijn vrienden zich door Bowser laten foppen, waarna de snoodaard hen heeft verkleind. Je moet iedereen weer zijn normale formaat terug zien te geven door Bowsers kameraden te verslaan op elk van de vijf borden, en vervolgens Bowser zelf te verpletteren in een laatste duel. Dit is een feest dat je absoluut niet mag missen.

Kenmerken:

- Na iedere solo- of meerspelerwedstrijd verdienen spelers punten die gebruikt kunnen worden
om een gigantische hoeveelheid hebbedingetjes vrij te spelen in de verzamelingssectie.
- Geniet voor het eerst op een draagbaar spelsysteem van een Mario Party-ervaring, volledig in
3D.
- Mario Party DS komt met vijf spelborden vol vallen en plezier. Bezoek Donkey Kongs Wild
Jungle, Petey Piranha?s Greenhouse, Princess Peach? Music Room, Magikoopa?s Secret Lab en
Bowsers Pinball.




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania