Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Mario Kart  NDS

Mario Kart NDS

NDS
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum:
Taal: -
Delen |
Adviesprijs: € 44,99
GameQ prijs:€ 43,00
Korting:4,42 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

Het nieuwste deel in de zeer populaire Mario Kart-serie racet naar de Nintendo DS, om op 25 november 2005 te arriveren. Mario Kart DS biedt zowel nieuwkomers als fans optimaal vermaak op een divers aanbod parkoersen. Geheel nieuwe racebanen worden aangevuld met klassieke circuits uit eerdere versies. Mario Kart DS is de eerste game voor de Nintendo DS die ook online gespeeld kan worden ? en deze service is geheel gratis!

Laat je de wereld graag zien hoe goed je bent? Dan is Mario Kart DS een spel om naar uit te kijken, want deze game kan draadloos zowel online (via internet), als tegen vrienden in je omgeving worden gespeeld. Met slechts een enkele Game Card kan al met acht spelers tegen elkaar worden gespeeld. Daarnaast kun je online met drie andere spelers het parkoers op, via een Wi-Fi-breedbandverbinding in je eigen huis. Het is ook mogelijk om via Nintendo Wi-Fi Access Points in winkels te spelen of via de Wi-Fi hotspots die compatibel zijn met Nintendo Wi-Fi Connection. Het was nog nooit zo makkelijk om simpelweg een spelcomputer aan te zetten en tegen vrienden over de hele wereld te spelen, en dit alles zonder extra kosten!

Nintendo?s nieuwe en unieke vriendenschema laat spelers online spelen met en tegen hun vrienden, door gebruik van de handige vriendencode. Als een speler deze cijfercode heeft uitgewisseld met vrienden, kunnen zij worden toegevoegd aan een vriendenschema waardoor ze heel makkelijk kunnen worden opgezocht, waar en wanneer de speler maar wil. Het is zelfs mogelijk een tegenspeler te kiezen die over ongeveer dezelfde vaardigheden bezit. Een dergelijke selectie is mogelijk doordat de servers van Nintendo automatisch de kwaliteiten van verschillende spelers in kaart brengen. Hierdoor kunnen spelers van alle leeftijden en kwaliteiten zich met elkaar meten.

De twee schermen van de Nintendo DS worden optimaal gebruikt in Mario Kart DS. Door bepaalde informatieve functies, zoals de plattegrond, naar het onderste scherm te verplaatsen, is het bovenste scherm helemaal vrij om de razendsnelle actie in beeld te brengen. Door de kleine symbooltjes naast de gezichten van de spelfiguren, kunnen spelers op het onderste scherm zien over welke wapens hun tegenstanders beschikken. Hierdoor wordt extra strategische diepgang in het spel gebracht, omdat de speler voor het eerst weet hoe hij het best kan aanvallen of verdedigen.

Zoals al sinds de eerste Mario Kart gebruikelijk is, kunnen spelers voorwerpen van het parkoers oppikken om hun kansen op de overwinning te vergroten. Zo kan een paddestoel worden gebruikt voor een stoot extra snelheid, wordt de speler onkwetsbaar met een ster, en kunnen schilden, bommen en bananen worden ingezet om tegenstanders aan te vallen. Spelers kunnen tegenstanders met dit soort projectielen van de baan of uit de weg knallen. Omdat dit soort power-ups van grote invloed zijn op het verloop van de race, zullen spelers niet alleen hun racekwaliteiten moeten optimaliseren maar ook de beste strategie moeten bedenken om het juiste voorwerp op het juiste moment te gebruiken.




  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania