Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Pandora's Tower  Wii

Pandora's Tower Wii

WII
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum: 13-4-2012
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 49,99
GameQ prijs:€ 41,00
Korting:17,98 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

In Pandora?s Tower neem jij de rol aan van de soldaat Aeron die strijdt om zijn geliefde Elena te redden van een mysterieuze vloek die haar langzaam maar zeker in een demonisch wezen verandert. De enige manier waarop Aeron dit gruwelijke lot kan veranderen, is door te strijden met monsters in de torens van een fort. Met zijn zwaard en magische Oraclos Chain moet Aeron de wezens in dat fort verslaan en hun vlees meebrengen om Elena te voeden. Alleen door het eten van al het ?master flesh? dat Aeron moet oogsten bij de grootste monsters in elke toren, kan Elena volledig ontsnappen aan de monsterlijke greep die de vloek op haar heeft.

Door terug te keren naar Elena om haar vlees te voeren van de kleinere monsters kun je de transformatie vertragen ? maar slechts voor korte tijd. Je moet nauwkeurig inschatten wanneer je het best naar haar kunt terugkeren, want als je te laat bent kan Elena permanent transformeren in een demonisch beest.

Verschillende mogelijke eindes van het verhaal en een New Game+ maken Pandora?s Tower interessant om meermaals door te spelen, ook omdat je zo steeds meer inzicht krijgt in het unieke relatiesysteem waarmee je het lot van Aeron en Elena kunt veranderen. Je moet niet alleen beslissen wanneer je naar Elena moet terugkeren om het tij van haar vloek te keren, maar ook welke voorwerpen je haar moet geven. Door met haar te praten, kom je meer te weten over haar benarde situatie, en wordt het misschien moeilijker haar te verlaten en je missie voort te zetten. Als je de tijd neemt om een diepere band met Elena aan te gaan, kan dit zelfs van invloed zijn op het ultieme einde van het verhaal.

Tijdens het verkennen van de labyrintachtige toren vind je allerlei voorwerpen en Mavda, een mysterieuze koopvrouw met een gave om je wapens te versterken, kan ook speciale nieuwe voorwerpen maken door twee of meer door jou gevonden voorwerpen te combineren. De voorwerpen die je ontdekte tijdens het verkennen van de torens kun je aan Elena geven om jullie band te versterken of gebruiken in je strijd om de dertien masters te verslaan ? aan jou de keuze.

Om de communicatie met geliefden te vieren, brengt Nintendo vandaag een set uit met 5 speciale e-card thema-afbeeldingen. Deze unieke set afbeeldingen, met Aeron, Elena, Mavda en artwork uit het spel, zijn perfect voor je last-minute Valentijnsboodschap ? hoewel het misschien goed is als de ontvanger al iets weet over het spelconcept voordat je ze verstuurt?

Pandora?s Tower biedt een epische verhaallijn met verschillende eindes die afhankelijk zijn van de door jou gemaakte keuzes. Verken dertien uitdagende torens op een missie om je vriendin te redden, en geniet van een krachtige soundtrack met enkele van de populairste klassieke muziekstukken ter wereld, inclusief die van componisten als Verdi en Tchaikovsky. Elke beslissing die je maakt is van invloed op het ultieme einde. Alles hangt van jou af.



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania