Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

German Truck Simulator (Extra Play)

German Truck Simulator (Extra Play)

PC
Label: Excalibur
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 13,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Klim in de cabine, draai de contactsleutel om en start je loopbaan in het zwaar transport. Begin als een nederige werknemer en stel je rijvaardigheden en zakelijk inzicht op de proef als je ernaar streeft om de koning van de weg te worden. Kunt je op tijd leveringen doen over de hele lengte en breedte van Duitsland? De route naar succes biedt je de mogelijkheid om grotere en betere vrachtauto?s te kopen, het uitbreiden van je vloot en het huren van je eigen team van chauffeurs.

Ontwikkeld door de makers van de zeer succesvolle Euro Truck Simulator en onder licentie van MAN, de German Truck Simulator zet je achter het stuur van authentieke 3D reconstructies van deze iconische vrachtwagens. Met zeer gedetailleerde interieurs en exterieurs en volledig authentiek werkende bedieningselementen is een vrachtwagen simulatie nog nooit zo realistisch of zo leuk geweest.

Breng 60 verschillende vrachtladingen langs een uitgebreid wegennet tussen 18 zeer gedetailleerde Duitse steden en dorpen. Lever op tijd, maar vermijdt snelheids- overtredingen en beschadig je kostbare lading niet. Ben je klaar voor de uitdagingen van de snelweg?  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania