Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Yamaha Supercross + Motorstuur (Bundel)  Wii

Yamaha Supercross + Motorstuur (Bundel) Wii

WII
Label: MSL Console
Releasedatum: 18-2-2012
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 31,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Yamaha Supercross is een racegame met een heuse verhaallijn. Je speelt het jongere broertje van ??n van de grootste namen in de Supercross. Wanneer je oudere broer dankzij de smerige praktijken van Team Nemeshisu na een ongeluk in het ziekenhuis beland, zin jij op wraak. Je moet jezelf omhoog zien te racen om uiteindelijk Team Nemeshisu te verslaan en wereldkampioen te worden.

Yamaha Supercross heeft een realistische insteek, maar bevat een zeer toegankelijke besturing. Yamaha Supercross beschikt over de offici?le Yamaha licentie en bevat alle motoren van dit bekende merk. Spring met je racefiets over obstakels en steile hellingen, terwijl je de concurrentie probeert voor te blijven.

De baanomstandigheden in Yamaha Supercross worden be?nvloed door modder, hobbels, en veranderende weersomstandigheden. Daarnaast bevat elke motor een realistisch schademodel en kan een botsing zomaar het einde van een race betekenen.

Yamaha Supercross heeft een multiplayermodus waarin je tegen je vrienden kunt racen. Het is ook mogelijk om samen te werken in de co?peratieve modus. Zo kun je zowel in de Championship als Arcade modus plezier beleven.

Speel Yamaha Supercross met het meegeleverde motorstuur.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania