Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Super Mario 3D Land  3DS

Super Mario 3D Land 3DS

3DS
Label: Nintendo (Software)
Releasedatum: 18-11-2011
Taal: ENG
Delen |
Adviesprijs: € 49,99
GameQ prijs:€ 46,00
Korting:7,98 %
Moeilijk leverbaar
bestellen

SUPER MARIO 3D LAND bevat een unieke mix van bekende en gloednieuwe Mario-gameplay. Prinses Peach heeft zich weer eens in de nesten gewerkt; Bowser heeft haar ontvoerd en er is maar ??n man die voor gerechtigheid kan zorgen.

SUPER MARIO 3D LAND combineert de traditionele elementen van 2D-Mario's zoals Super Mario Bros.? 3 (NES?) en New Super Mario Bros.? (DS) met de nieuwe elementen van 3D-Mario's zoals Super Mario Galaxy? (Wii?). Iedere Mario-fan kan makkelijk instappen in dit spel, maar er zijn ook uitdagingen voor de grootste Mario-experts. Haal je heelhuids de vlaggenmast aan het einde van het level?

Tijdens je tocht door het Mushroom Kingdom gebruik je nieuwe en bekende vaardigheden, waaronder het legendarische Tanooki Suit. Pak een bruine Super Leaf en Mario trekt zijn schattige, harige Tanooki Suit aan, dat hem door de lucht laat zweven ?n staartaanvallen mogelijk maakt. Maar ook andere vaardigheden zorgen voor meer dan genoeg spelplezier, zoals de Propeller Box die Mario hoog laat vliegen, en de Fire Flower waarmee hij vuurballen naar vijanden kan gooien.

Let op de speciale verrekijkers in bepaalde levels. Hiermee kun je met bewegingsgevoelige besturing en vanuit de eerste persoon, de omgeving verkennen en alvast vijanden, obstakels en verborgen extra?s vinden.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania