Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Datel, Turbo Fire Bluetooth Wireless Controller  PS3

Datel, Turbo Fire Bluetooth Wireless Controller PS3

PS3
Label: Datel
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 33,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

De Turbo Fire is een draadloze Rapid Fire controller voor de PS3. Hij is 100% compatibel met de SONY? DualShock3? en Sixaxis? en staat in directe verbinding met de PS3 via highspeed Bluetooth?.

Programmeerbare Turbo Rapid Fire:

Het geheime wapen van de Turbo Fire is de programmeerbare Turbo Rapid Fire modus die ingesteld kan worden voor tot wel 8 knoppen op verschillende snelheden, waardoor je een voordeel krijgt qua vuurkracht dat het volledige verschil kan maken. Begin gewoon met het programmeren, kies de knoppen waarop je de Turbo Rapid Fire wilt gebruiken en voer de herhalingssnelheid in. Wapens die geschikt zijn voor Rapid Fire zoals single shot pistolen en geweren in Call of Duty: World at War worden dodelijke volautomatische wapens die in een seconde een magazijn leeg kunnen schieten op een vijand.

100% Compatibel:

De Turbo Fire reconstrueert nauwgezet alle input van de DualShock3?, inclusief de gevoelige en lineaire analoge sticks en triggers, het complete aanbod van knoppen, kantel- en bewegingsensoren en Vibration Feedback. Niets ontbreekt of schiet tekort.

Draadloze Bluetooth Verbinding:

Anders dan andere ?3rd party? PS3 controllers, heeft de Turbo Fire geen prestatieverlagende draadloze adapter of convertor tussen de Turbo Fire en de PS3 nodig. In plaats daarvan is hij direct verbonden met de PlayStation 3 via highspeed Bluetooth?, net zoals de equivalenten van SONY.

Ergonomisch Ontwerp:

Al deze functies zijn verpakt in een stijlvolle controller die opnieuw ontworpen is om beter in de hand te liggen dan de DualShock3?. De nauwgezet geconstrueerde controller is bijzonder robuust en hij is gebouwd om aan de eisen van professionele gamers te kunnen voldoen. Turbo Fire is de controller met het compleetste aanbod van functies die verkrijgbaar is voor de PS3.

Kenmerken:

- Programmeerbare Turbo Rapid Fire.
- Opnieuw ontworpen ergonomische vorm die perfect in de hand ligt.
- Volledig aangepast aan PS3 BlueTooth? (geen aparte dongel nodig).
- Ingebouwde ?E-Gyro?- en ?MEMS?-sensoren.
- Automatische koppeling via USB.
- Vibration feedback.
- Draadloos bereik van 6 meter.
- Werkt op 2x AA batterijen (niet inbegrepen).



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania