Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Chicken Shooter (Bundel)  Wii

Chicken Shooter (Bundel) Wii

WII
Label: MSL Console
Releasedatum:
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 35,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Deze versie van Chicken Shooter wordt geleverd met een speciaal geweer waar jij je Wii-afstandsbediening in moet leggen. De Wii-afstandsbediening is los verkrijgbaar.

Chicken Shooter is een lightgun-game waarin jij een boer moet helpen zijn land te verdedigen tegen een enorme hoeveelheid kippen die zijn leven zo moeilijk mogelijk willen maken. Dit alles gebeurt in een tekenfilmstijl met een dikke knipoog, waardoor deze game vooral geschikt is voor jonge spelers.

In Chicken Shooter heb je de keuze uit vier verschillende wapens, waaronder een shotgun, pistool en mitrailleur. Hiermee moet je de strijd met de kippen aangaan op zes verschillende locaties: twee woestijnen, een dorp, eiland, bos, en Antarctica.

De game bevat een Arcade-modus waarin je je moet ontdoen van een bepaald aantal kippen om verder te komen. In de Classic-modus moet je zoveel mogelijk punten halen binnen een tijdslimiet. Ook bevat de game een co?peratieve modus voor twee personen waarin je samen vecht om een zo groot mogelijke score te krijgen.

Chicken Shooter Bundel Pack biedt ouderwetse light-gun actie op de Nintendo Wii! Deze game wordt geleverd met een speciale ouder voor je Wii-afstandsbediening waardoor jouw Wii-afstandsbediening in een heus geweer verandert.  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania