Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Just Dance 3  Wii

Just Dance 3 Wii

WII
Label: Ubisoft (Console)
Releasedatum: 11-10-2011
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 34,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Dit is de derde game in de Just Dance-serie, waarvan er wereldwijd al miljoenen exemplaren zijn verkocht. Just Dance 3 betekent het debuut van de serie op de systemen Kinect voor Xbox 360 en Move voor PlayStation 3. Daarnaast keert de danstitel terug naar de Nintendo Wii. Just Dance 3 wordt ontwikkeld door Ubisoft Parijs samen met Ubisoft Montreal en komt 11 oktober 2011 uit.

?Het Just Dance-merk is een wereldwijd fenomeen. Ruim 30 miljoen mensen spelen het al,? aldus Geoffroy Sardin, Chief Marketing en Sales Officer bij Ubisoft EMEA. ?Dansliefhebbers spelen de game thuis met het hele gezin, op feestjes met vrienden en zelfs alleen, om gezond te blijven of gewicht te verliezen. We zijn heel blij dat we Just Dance 3 nu naar alle bewegingsgestuurde platformen brengen, zodat we nog meer mensen de kans geven op dansplezier.?

In de game zitten ruim 40 tracks uit een groot aantal muziekgenres, waaronder pop, hip-hop, rock, R&B, country, disco, funk en nog veel meer. Just Dance 3 bevat een aantal nieuwe spelelementen die gebruik maken van de unieke mogelijkheden van elke console. Feest mee met de grootste hits van artiesten zoals The Black Eyed Peas, Gwen Stefani, LMFAO, Rihanna en zelfs Nederlands eigen 2 Unlimited! Of dans mee op klassieke hits van populaire bands als Queen en Kiss. De eerste tracks die al zijn bevestigd voor Just Dance 3 zijn:

- 2 Unlimited ? ?No Limit?
- Black Eyed Peas ? ?Pump It?
- Duck Sauce ? ?Barbra Streisand?
- Groove Century ? \"Boogie Wonderland\"
- Gwen Stefani ? ?What You Waiting For?
- Kiss ? ?I Was Made For Lovin? You?
- Laura Bell Bundy ? ?Giddy On Up (Giddy On Out)?
- LMFAO featuring Lauren Bennett and GoonRock ? ?Party Rock Anthem?
- MIKA ? ?Lollipop?
- Taio Cruz ? ?Dynamite?

Naast deze gloednieuwe, rockende tracklist introduceert Just Dance 3 ook nieuwe en exclusieve mogelijkheden voor alle bewegingsgestuurde platformen. Op de Wii zijn er bijvoorbeeld choreografie?n voor 4 spelers. Op Kinect kun je met de ?Shout Out!?-optie extra punten scoren door luidkeels je favoriete coupletten mee te zingen. De PlayStation 3 biedt een complete zang- en danservaring waarbij ook je zangkunsten meetellen voor je score. Combineer je eigen woonkamer met de leukste en meest unieke choreografie?n die je ooit bent tegenkomen en die ontwikkeld zijn door professionele dansers en choreografen. Just Dance 3 geeft spelers alle plezier, uitdagingen en toegankelijkheid die ze zoeken en krijgt zo de hele wereld aan het dansen.


Andere kochten ook:



  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania