Gameq iDeale


Aanbiedingen games Actie prijzen In Prijs verlaagd Nieuwe releases Low budget artikelen Preorder

Sonic Generations  Xbox 360

Sonic Generations Xbox 360

XBOX360
Label: SEGA (Console)
Releasedatum: 4-11-2011
Taal: ENG
Delen |
GameQ prijs:€ 50,00
Moeilijk leverbaar
bestellen

Vier 20 jaar Sonic the Hedgehog met Sonic Generations?. Sonic Generations? is de absolute spelervaring voor zowel oude als nieuwe Sonic-fans: in dit spannende, nieuwe en supersnelle avontuur kun je Sonic the Hedgehog spelen als het geliefde klassieke personage uit 1991 ?n de moderne videoheld tot wie hij inmiddels is uitgegroeid. Sonic Generations? snelt in de winter van 2011 naar de winkels en is dan verkrijgbaar voor het Xbox 360? video game and entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation?3 computer entertainment systeem.

De direct herkenbare omgevingen in Sonic Generations? hebben betrekking op drie karakteristieke tijdperken uit 20 jaar videogamegeschiedenis van Sonic the Hedgehog. De omgevingen zijn opnieuw gecre?erd in ongelooflijke HD en zijn nu speelbaar in de klassieke zijwaarts scrollende stijl uit 1991 ?n de moderne 3d-stijl uit de meest recente avonturen van Sonic. Elke versie van Sonic in Sonic Generations? beschikt over de karakteristieke speciale moves: de Spin Dash en Spin Attack voor Classic Sonic en de Homing Attack en Sonic Boost voor Modern Sonic. Dankzij een innovatief nieuw en interactief menusysteem kun je volledig opgaan in het universum van Sonic, waarbij favoriete personages en verborgen schatten tijdens de game langzaam maar zeker worden onthuld.

?Sonic Generations is absoluut een gepaste manier om de 20e verjaardag van Sonic te vieren?, aldus David Corless, Global Brand Director voor Sonic. ?Door de bij fans zo geliefde klassieke Sonic uit 1991 te laten samenwerken met de moderne versie, brengen we de nostalgie uit de begintijd van Sonic terug en combineren we deze met de innovatie en ongelooflijke HD-technologie van het moderne gamingtijdperk. Sonic Generations brengt de laatste twintig jaar van het universum van Sonic met recht op een unieke en fantasierijke manier tot leven.?

Het universum van Sonic wordt in chaos gestort als een mysterieuze nieuwe macht ?tijdgaten? cre?ert die Sonic en zijn vrienden terug in de tijd trekken. Hierdoor komt hij een aantal verrassingen uit zijn verleden tegen, waaronder Classic Sonic, dat wil zeggen Sonic zoals hij eruitzag in 1991. Modern Sonic en Classic Sonic moeten de vreemde nieuwe vijand verslaan, hun vrienden redden en erachter komen wie daadwerkelijk achter deze duivelse daad zit...  • Bezoek Gameq.nl op ShopMania